NA ROĐENDANU SVOJE ŽENE USKOČIO DA RAZDVOJI MLADIĆE KOJI SU SE TUKLI: Usledila stravična TRAGEDIJA!
Ilustracija, Foto: Twitter/boo_maryna

JEZIVO

NA ROĐENDANU SVOJE ŽENE USKOČIO DA RAZDVOJI MLADIĆE KOJI SU SE TUKLI: Usledila stravična TRAGEDIJA!

Teško je da pronađem rečenicu kojom bi opisala svog muža

Objavljeno:

Britanac Kevin Vud (60) iz Mančestera preminuo je ni kriv ni dužan na rođendan svoje žene kada je želeo da pomiri zaraćene strane na ulici.

Kevin, za koga supruga kaže da nikad nije voleo sukobe i tuče, uskočio je u jednu kada je primetio da se nekoliko mladića bezobzirno šaketa ispred paba.

Iako ga je supruga, koja je sedela u pabu proslavljajući rođendan molila da se ne meša, Kevin joj je rekao da ide da ih umiri kako bi na miru mogli da nastave sa proslavom divnog dana.

Umesto da spreči sukob, Kevin je momentalno uvučen u njega, pošto su dva mladića pretpostavila da pripada drugoj grupi ljudi s kojima su se tukli.

Tako je Kevin za nekoliko sekundi udaren u glavu i leđa, a kad je pao dole, mladići su ga išutirali do smrti.

Kada je policija došla, više od 10 mladića uhapšeno je zbog tuče, dok je samo Kevin pretrpeo teške povrede i odvezen je u bolnicu. Tamo su se doktori nekoliko sati borili za njegov život, ali uzalud.

– Teško je da pronađem rečenicu kojom bi opisala svog muža. Lojalan, pažljiv, nežan, pravdoljubiv. Nije voleo konflikte. Oduvek sam se plašila da će ovako završiti – rekla je supruga za medije iz Mančestera.

Kalum Krosbi (21) iz Njukasla optužen je u međuvremenu za ubistvo Kevina Vuda. Analizom nadzornih kamera utvrđeno je da je on naneo fatalne povrede nesrećnom čoveku.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.