One su najpopularnije bliznakinje na svetu: Uspele su demantuju lekare i vode normalan život! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Subsymmetric

ovo je njihova priča!

One su najpopularnije bliznakinje na svetu: Uspele su demantuju lekare i vode normalan život! (VIDEO)

Pored njih, njihovi roditelji imaju sina i ćerku, a mama kaže da kada je otišla u bolnicu nije ni sanjala šta će joj reći
Objavljeno: 15:13h

Sijamski blizanci su retka pojava u svetu, razlikuju se po tome koje organe dele i kako spojeni, a njihov život je više nego jedinstvem. Da li možete da zamislite da delite neki deo tela sa drugom osobom? Da sve što radite mora da bude pažljivo sinhronizovano i uigrano kako biste preživeli dan?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Malo ko zapravo može to da zamisli i nikada nećemo moći da razumemo kako je njima zapravo. Ebigejl i Britani žive u Minesoti, sijamske su bliznakinje i dele telo i genitalije.

Lekari su ovim sijamskim blizakinjama dali 5% šansi da prežive. A onda se desilo čudo! (VIDEO)

Njihov svaki trenutak je sinhronizovan i uigran, a kada ustanu ujutru pomažu jedna drugoj kako bi se spremile. Pored njih, njihovi roditelji imaju sina i ćerku, a mama kaže da kada je otišla u bolnicu nije ni sanjala šta će joj reći.

Bila je ubeđena da će dobiti jedno dete, a onda je saznala da nosi sijamske blizance. Kako im je telo spojeno i dele genitalije, njihov seksualni život nije ni malo jednostavan.

One su srećne i voljene, sa osmehom pričaju koliko su različiti i da vole različite stvari, pa im je nekada teško da se obuku ujutru.

O svojoj intimi ne žele da govore, a lekari su predviđali da neće preživeti ni 24 sata.

Ebigejl i Britani su uspele da ih demantuju, bave se sportom, diplomirale, voze automobil sa dve vozačke dozvole i imaju život poput njihovih vršnjaka.

Pred kamerama su do sada bile nekoliko puta kako bi pokazale svetu da ne treba da ih sažaljeva.

(Espreso.co.rs / Vijesti.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.