PUKLA TEŠKA BLAMČINA: Razotkrivena na osnovu 1 slike, evo šta ju je ODALO, ne znamo da li DA SE SMEJEMO ILI PLAČEMO
Džes Hunt, Foto: Printscreen/Instagram

osudili je

PUKLA TEŠKA BLAMČINA: Razotkrivena na osnovu 1 slike, evo šta ju je ODALO, ne znamo da li DA SE SMEJEMO ILI PLAČEMO

Svi su odmah uočili nekoliko tragova koji upućuju na fotomontažu odnosno da je manekenka ovu pozadinu iskoristila, samo kao scensku pozadinu, a neko je nevešto ubacio na fotografiju sa vidnim tragovima fotošopa

Objavljeno: 20:01h

Influenserka i model Džes Hant iz Velike Britanije prati milion i po korisnika na društvenim mrežama. Ona se hvali putovanjima i kako vredno radi na raznim projektima i pokazuje zgodno telo, ali ona kao i nekoliko drugih Instagram ličnosti lažira putovanja bez imalo srama.

U komentarima ljudi su burno reagovali na fotografiju koja je navodno zabeležena u Parizu uz komentar: "Moj omiljeni grad". Možda je Pariz omiljeni grad Džes Hant, ali slika jasno govori da nogom nije kročila ni blizu Ajfelovog tornja.

Svi su odmah uočili nekoliko tragova koji upućuju na fotomontažu odnosno da je manekenka ovu pozadinu iskoristila, samo kao scensku pozadinu, a neko je nevešto ubacio na fotografiju sa vidnim tragovima fotošopa. Na fotografiji Džes lebdi iznad asfalta sa uočljivom senkom oko siluete.

"Virtuelni turista", "I ja putujem Fotošopom svuda po svetu", pišu u komentarima.

Eksperti su objasniti što je otkrilo poznati model. Naime, na fotografijama ne postoji nikakva senka zbog čega, ističu, izgleda kao da se model snimao ispred zelene studijske pozadine.

‘’Doslovno nema nigde senke’’, napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao. ‘’Njena stopala lebde’’.

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.