SKANDAL KOJI JE POTRESAO CELU ZEMLJU! Ćerka UDARA MAJKU iz sve snage, jadna žena se brani kako zna i ume (VIDEO)
Tuča, Foto: Twitter printscreen

užas

SKANDAL KOJI JE POTRESAO CELU ZEMLJU! Ćerka UDARA MAJKU iz sve snage, jadna žena se brani kako zna i ume (VIDEO)

Incident su snimile ostale drugarice devojke koje su bile kod nje u sobi, a jedna od njih je i objavila snimak na društvenim mrežama

Objavljeno:

Neviđeni skandal dogodio se u kolumbijskoj Antiokiji kada je, kako prenose mediji, jedna maloletnica udarala i vređala svoju majku koja je ušla kako bi uzela torbu.

U tom momentu, devojka koja je ležala na podu i čitala časopis odjednom je nasrnula na svoju majku uz viku da odmah napusti sobu, a nekoliko puta ju je udarila i odgurnula, prenosi Kalle Blue Radio.

Nekoliko trenutaka kasnije, majka je demonstrativno bacila lutku i napustila sobu, dok je ćerka sa njom urlala za njom, upućujući joj nestvarno pogrdne reči.

Incident su snimile ostale drugarice devojke koje su bile kod nje u sobi, a jedna od njih je i objavila snimak na društvenim mrežama.

Nakon ovog prizora mnogi korisnici društvenih mreža u Južnoj Americi šokirali su se ponašanjem maloletnice, uz napomenu da je treba dobro prevaspitati i naučiti kako se ponaša sa starijima, a naročito sa roditeljima.

Neki su čak krenuli ka ovoj kući kako bi se obračunali sa devojkom, nakon čega je morala da reaguje i policija kako bi očuvala mir.

Slučaj je dospeo u nadležnost Sekretarijata i Porodične policijske stanie, koja je odobrila mere zaštite ove porodice.

– Maloletnica i njena porodica dobile su podršku opštine u vidu socijalne, psihološke i pravne podrške, kako bi se obezbedilo integralno blagostanje porodičnog jezgra – zaključila je uprava opštine Antiokija.

(Espreso/objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.