REBEKA OSTALA BEZ POSLA, PA JOJ KRENULO U ŽIVOTU: Sada zarađuje od INSTAGRAMA, otkrila i KAKO! (FOTO)
Rebeka Vilson, Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/REBECCAWILSONFOOD

SVAKA ČAST

REBEKA OSTALA BEZ POSLA, PA JOJ KRENULO U ŽIVOTU: Sada zarađuje od INSTAGRAMA, otkrila i KAKO! (FOTO)

Međutim, ovaj neprijatan događaj pretvorio se u nešto sjajno – to ju je dovelo do toga da postane influenserka koja objavljuje recepte i ima skoro pola miliona pratilaca

Objavljeno:

Rebeka Vilson otkriva kako je uspela da objavljivanje recepata na Instagramu pretvori u prihode!

Rebeka Vilson (29) radila je od devet do 17 časova na onlajn prodaji. Nakon što se porodila tražila je od poslodavca da radi skraćeno radno vreme, ali pošto joj to nije dozvoljeno, bila je prinuđena da da otkaz.

Međutim, ovaj neprijatan događaj pretvorio se u nešto sjajno – to ju je dovelo do toga da postane influenserka koja objavljuje recepte i ima skoro pola miliona pratilaca!

Rebeka kaže da je sve počelo kada je njena ćerka Nina počinjala da jede čvrstu hranu. Mama je tada počela da dokumentuje svoje recepte i da ih objavljuje na Instagramu, a ostalo je istorija.

"Kada sam od tadašnjeg poslodavca tražila da radim skraćeno radno vreme zbog deteta, nije mi dozvolio, tako da sam postala domaćica. Počela sam da delim recepte na Instagramu i svima se odmah dopalo. Oduvek sam volela da kuvam, tako da sam zaista uživala što se ljudima sviđaju moji recept i i traže još. Tako je postepeno moj brend prerastao u ono što je danas", kaže ova mlada mama.

Njen savet za one koji žele da budu uspešni na društvenim mrežama je da ne razmišalju odmah o brojkama, već da "jednostavno dele ono što vole".

"Kada volite ono što radite, ljudi vam sami dolaze", poručuje.

Rebeka priznaje da dosta radi, ali da uživa u tome, pa joj nije teško. Takođe, ističe da ono čime se sada bavi voli mnogo više od svog prethodnog posla.

Ona je inače nedavno izdala i svoju knjigu recepata Family Comforts, koja je već na listama najprodavanijih.

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.