MLADA SE UBILA OD ALKOHOLA NOĆ PRED VENČANJE: Od svadbe nije ODUSTALA, a od doktora tražila 1 USLUGU! (VIDEO)
Mlada, Foto: Printscreen/TikTok/rosieposie711

HIT

MLADA SE UBILA OD ALKOHOLA NOĆ PRED VENČANJE: Od svadbe nije ODUSTALA, a od doktora tražila 1 USLUGU! (VIDEO)

Naime, noć uoči venčanja napila se sa verenikom i nekoliko prijatelja, a svoju odluku požalila je idućeg jutra kada je završila u bolnici jer nije mogla da prestane da povraća

Objavljeno:

Retko ko bi hteo biti mamuran na ličnom venčanju, a neočekivani izlazak noć uoči velikog dana gotovo je sprečio jednu mladu da hoda do oltara.

Naime, noć uoči venčanja napila se sa verenikom i nekoliko prijatelja, a svoju odluku požalila je idućeg jutra kada je završila u bolnici jer nije mogla da prestane da povraća, prenosi The Sun.

Rosi je na TikToku otkrila da je njen tadašnji verenik hteo izaći u barove koje je obilazio u studentskim danima. Prihvatila je njegovu ideju jer on nikad nema posebne zahteve, ali zbog toga je gotovo propustila venčanje.

Ruke pune čašica

"Noć pre venčanja moj verenik (koji nikad ništa ne traži) hteo je da izađemo na piće s nekoliko prijatelja na mesta u koja je nekad odlazio. Iako nisam mislila da se radi o dobroj ideji, htela sam ga usrećiti i pretpostavljala sam da znam svoje granice. Mislila sam da ćemo moći to izvesti", prisetila se Rosi.

"Prvo su nas odveli na mesto sa žestinama, a svi su gurali čašice u moje ruke. Kako je noć prolazila tako je moja veridba postajala sve gora, ali dobro podnosim alkohol i moja kuma nije shvatila koliko sam popila", dodala je.

Lekar je hteo da pomeri venčanj

Sva ta pića obila su joj se u glavu kada se probudila u pet sati ujutro sa strašnom mučninom.

"Nisam mogla da prestanem da povraćam, a svi moji planovi za šminkanje su propali. Pokušali smo sa svim lekovima, a budući da ništa nije prolazilo, moje deveruše su insistirale na tome da me odvedu na hitnu jer sam povratila 13 puta. Lekar je rekao da ću morati pomeriti venčanje jer sam strašno dehidrirana i trebala mi je infuzija", opisala je.

Venčanje za pamćenje

Ros je bila odlučna u nameri da ne otkaže ceremoniju i da se sve odvija po planu.

"Rekla sam doktoru da ima 45 minuta da mi da infuziju. Moja sestra mi je donela venčanicu u bolnici. Jurili smo do crkve, a našminkala sam se u autu. Stigli smo baš na vreme da nam neko da bukete u ruke i gurne nas prema oltaru", kazala je u videu.

@rosieposie711

But we still get compliments about how awesome our wedding was ?#fyp #wedding #disaster #weddingfail

♬ original sound - Sarah Cothran

Uprkos buđenju iz noćne more, mlada je uspela da dođesebi i priredi venčanje za pamćenje.

"Još uvek dobijamo komplimente na račun venčanja", rekla je na kraju.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.