NA SVOM VENČANJU JECALA I PLAKALA: Njen izraz LICA zbunio je MNOGE i izazvao BURNE REAKCIJE! (VIDEO)
Mlada, Foto: Printscreen/TikTok/megan_livingstonn

AU MLADA MLADA

NA SVOM VENČANJU JECALA I PLAKALA: Njen izraz LICA zbunio je MNOGE i izazvao BURNE REAKCIJE! (VIDEO)

“Postoji razlika između tužnog i srećnog plakanja, a ovo ne izgleda srećno”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Izgledaš kao da ti je venčanje najtužniji dan u životu"

Objavljeno:

Kaže se da je dan venčanja jedan od najsrećnijih dana u životu, a mnogi se parovi ne mogu prestati smejati na taj dan. No, šta ako vam je prirodna reakcija da od sreće briznete u plač?

Upravo to se dogodilo Megan Livingston, koja je postala viralna na društvenim mrežama kada je podelila video zapise i fotografije s dana venčanja na kojima histerično plače i jeca. Iako je ona htela da normalizuje pojavu plakanja na venčanju, mnogi korisnici osudili su njenu vezu.

Naime, kako piše Mirror, Megan je na TikToku podelila video u kojem šeta prema oltaru sa svojim ocem te plače i jeca, a mnogi su brzo pomislili da plače jer je bila prisiljena na brak. Iako je objasnila da je srećna zbog svog venčanja i htela je samo da objavi ‘sladak video’, mnogi korisnici i dalje su bili nesigurni oko njihove veze.

“Udala sam se s 21 godinom 12. septembra 2021. Da, plakala sam do oltara, ali bila sam srećna. Nisam imala prisilni ili dogovoreni brak. Plakala sam suze radosnice i zaljubljena sam u svog muža”, objasnila je.

“Postoji razlika između tužnog i srećnog plakanja, a ovo ne izgleda srećno”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Izgledaš kao da ti je venčanje najtužniji dan u životu”

Ipak, ima i onih koji su je branili te je tako jedna korisnica rekla: “Zašto su svi tako negativni? I ja bih plakala, moj suprug je ljubav mog života.”

“Ja sam se pokušavala suzdržati na svom venčanju, ali sam briznula u plač pola puta od oltara nakon ceremonije. Ljudi su mislili da sam se predomislila”, ispričala je jedna žena.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.