Zatrudnela je nakon smrti svog muža: A ova priča će otopiti i najtvrđa srca! (FOTO)
Foto: instagram / ktripson

išla je na vantelesnu oplodnju

Zatrudnela je nakon smrti svog muža: A ova priča će otopiti i najtvrđa srca! (FOTO)

Kristen je izgubila muža u septembru 2015. godine, kada je umro od raka. Imali su dvoje i veliku želju da imaju još dece...
Objavljeno:

Kada je Kristen Tripson ostala bez muža, ona i njeno dvoje dece ostali su u velikom bolu. Iako je još uvek tugovala zbog gubitka, imali su neobičan razlog za slavlje… Kristen je izgubila muža Sema u septembru 2015. godine, kada je umro od raka. Zajedno su imali dvoje dece, Džeka i Alisu En.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uprkos Semovoj bolesti, par je imao želju da imaju još dece. Alisa En je začeta vantelesnom oplodnjom i nakon nje, par je imao još 4 smrznuta embriona. Kristen je nakon Semove smrti pokušala da zatrudni, ali nije uspela.

A photo posted by Kristen Tripson (@ktripson) on

U februaru je pokušala ponovo i nadala se najboljem. Ovaj emocionalni momenat je podelila sa svojom i Semovom majkom.

- Da bismo Sem i ja imali još biološke dece nakon njegovog lečenja, morala sam da idem na vantelesnu oplodnju. Ostala sam sa 4 embriona. Alisa En je bila naš prvi. Ponovo smo pokušali prošlog leta, ali sam ga izgubila vrlo rano. Tri sedmice nakon toga, Sema više nije bilo.

A photo posted by Kristen Tripson (@ktripson) on

- Iako nismo pričali o njegovom “kraju”, pričali smo dosta o embrionima. Oni su za nas bili potencijalna deca. Uvek nam je to bio plan, šta god da se desi. U proteklih 6 meseci ni jednom nije bilo sumnje šta ću da uradim. Čak i na intenzivnoj nezi kod njega, znala sam šta ću da uradim, da im pružim nadu za život.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.