ANĐELA SE SA MUŽEM I SINOM VRAĆALA IZ GRČKE: Na aerodromu preživela TORTURU zbog 1 BANALNOSTI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

SRAMOTA

ANĐELA SE SA MUŽEM I SINOM VRAĆALA IZ GRČKE: Na aerodromu preživela TORTURU zbog 1 BANALNOSTI!

Stjuardesama je zasmetao mališan koji nije imao masku jer je bio alergičan

Objavljeno:

Anđeli Artis (31) i njenom mužu Darijanu nije dozvoljen ulaz na transatlantski let sa londonskog Hitroa u američki Šarlot jer njihov dvogodišnji sin Mejzon nije imaao zaštitnu masku.

Oni su bili na odmoru u Grčkoj, a kući u Ameriku trebalo je da se vrate preko Londona. Međutim, tvrdi Anđela, kada je stjuardesa pokazala prstom u njeno dete, odmah su bili izbačeni iz aviona.

Oni su morali da prespavaju u smeštaju na aerodromu, pre nego što su sutradan uhvatili drugi let.

– U početku su stjuardese bile divne. Tepale su mom sinu i dale mu lizalice. Međutim, 25 minuta pre nego što je trebalo da poletimo, prišla je jedna od njih i rekla da beba mora da stavi masku ili da napustimo avion. Nisam imala pojma da je to stroga politika kompanije jer kad smo putovali za Grčku, niko mu nije tražio masku – rekla je Anđela za Metro.

Anđela
foto: Printscreen/Instagram/so_angie

– Moj sin ne može da izdrži duže od dva minuta sa maskom jer je mali i alergičan je i odmah počne da se guši i ne može normalno da diše. Snimala sam telefonom taj incident, nakon čega mi je odgurnula ruku. Svi su bili šokirani zbog čega to rade – navela je ona.

Anđela je u suzama sa porodicom napustila avion i žalila se predstavništvu Amerikan Erlajnza.

– U osnovi su se složili sa nama i smatrali su da nije u redu da zaustave let i izbace naas zbog dvogodišnjeg deteta – istakla je Anđela, koja je na Instagramu podelila detalje neprijiatnosti na aerodromu u Londonu.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.