OTIŠLA U TOALET NA PUMPI I TAD JOJ SE PROMENIO ŽIVOT: Sve se desilo u 10 minuta
Foto: Printscreen/Tik-Tok/mancerakaitlyn

NEVEROVATNO

OTIŠLA U TOALET NA PUMPI I TAD JOJ SE PROMENIO ŽIVOT: Sve se desilo u 10 minuta

Iako je znala da je trudna te je počela osećati poriv da mora gurati, mislila je da treba u toalet

Objavljeno: 19:44h

Kaitlyn Fullterton bila je u vožnji sa svojim suprugom Sergiom Mancerom kada je osetila potrebu koristiti toalet. Iako je bila trudna, ovaj poriv osećao se kao normalna potreba za toaletom, pa je zamolila Sergia da se zaustavi na najbližoj benzinskoj pumpi. Par se parkirao na odmorištu u Beasleyu u Teksasu. Bili su šokirani kad im se samo 10 minuta kasnije – rodila beba. Prisjećajući se trenutka kada je dobila sina, Kaitlyn je za Metro rekla: "Vozili smo se i osećala sam kao da moram početi gurati, pa sam mislila da moram u toalet. Stalno sam osećala pritisak, a kad sam ustala, pukao mi je vodenjak."

@mancerakaitlyn

You wouldn’t believe it, unless you saw it happening. ? YT: The Mancera Family #naturalbirth #laboranddelivery #part2 #DontSpillChallenge #fypシ

♬ chicken tikka - hannah

Kaitlyn, koja ima još jednog sina sa Sergiom, počela je dobijati ​​kontrakcije. Rodila je dete u toaletu u šokantnoj situaciji. Ostali kupci koji su čuli komešanje u toaletu, pitali su mladu ženu je li dobro, a ona ih je zamolila da kažu što se dogodilo njenom suprugu.

"Bio sam na telefonu i 10 minuta kasnije pojavila se žena i rekla: 'Hej, tvoja supruga je upravo rodila', a ja sam rekao:" Što? Stvarno?" ispričao je Sergio koji u početku nije verovao u ono što mu je rečeno pa je potrčao u toalet da vidi svoju suprugu.

Ubrzo su stigli bolničari, a Kaitlyn i beba odvezeni su u bolnicu Sugar Land, gde je ustanovljeno da su oboje potpuno zdravi.

Porodica sada uživa u životu s novim članom, podelivši na Instagramu informaciju da su bebu nazvali Callihan, a video koji su objavili na TikToku odmah nakon poroda prikupio je više od 19 miliona pregleda.

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.