MAJKA I SIN (2) PALI SA TERASE STADIONA U SMRT: Policija zbog 1 detalja NEMA MIRA
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Fox 5 San Diego

užas

MAJKA I SIN (2) PALI SA TERASE STADIONA U SMRT: Policija zbog 1 detalja NEMA MIRA

Šta se ovde zaista dogodilo?

Objavljeno:

Četrdesetogodišnja majka i dvogodišnji sin izgubili su život na stadionu bejzbol ekipe San Dijego Padres kada su pali sa terase šestog sprata u smrt.

Majka i sin poginuli su pod sumnjivim okolnostima. Policija je u roku od dva-tri minuta došla na lice mesta, a okupljeni i šokirani navijači, kao i obični posetioci tržnog centra unutar stadiona rekli su da su čuli samo vrisak i tup udarac.

Jedan od starijih posetilaca stadiona rekao je policajcima da mu se učinilo kako je neko dete palo prvo na beton, a onda i da je nepoznata žena za njim skočila sa terase.

Hitna pomoć je 20 minuta pokušavala da oživi majku i sina, ali bezuspešno. Muž, odnosno otac dečaka bio je za to vreme već na stadionu, tako da ima alibi.

I pored toga, policija smatra da je ova tragedija za sada prekrivena “velom misterije” odnosno da se vodi kao sumnjiva smrt, prenosi KSWB-TV.

– Istražujemo slučaj. Prikupljamo podatke, gledamo snimke s kamera. Za sada nam ovo izgleda kao sumnjiva smrt, ali svašta je moguće – rekla je za lokalne televizije policajka Andra Braun.

Ona dodaje da su već obavili razgovor sa ocem koji je pod sedativima, kao i da sada ima čvrst alibi.

– Ovo je tragedija kakva nije skoro viđena u San Dijegu. Posle nje smo sprečili navijače i goste tržnog centra da prolaze tim delom objekta, dok se ne utvrdi šta se tačno dogodilo – kaže Braun.

Policija nema indicija da je neko gurnuo majku i dete sa terase, niti da je recimo žena namerno svog sina bacila u smrt, pa se potom ubila, ali nezvanično se saznaje da su i te varijante tragedije “u igri”.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.