KOSA JOJ JE BILA PUNA VAŠKI, NAJGORI SLUČAJ KOJI JE IKAD: Odmah je prijavljeno SOCIJALNOJ SLUŽBI, užas!
Kosa, Foto: Profimedia

užas

KOSA JOJ JE BILA PUNA VAŠKI, NAJGORI SLUČAJ KOJI JE IKAD: Odmah je prijavljeno SOCIJALNOJ SLUŽBI, užas!

Sherrii, mama četvoro dece iz Pertha u zapadnoj Australiji, koja profesionalno uklanja vaši s ljudi, nedavno je podelila najgori slučaj koji je ikad videla.

Objavljeno: 17:31h

Svi znamo da su vaši u kosi noćna mora za svakoga, a posebno za roditelje. Ali ovaj slučaj iznenadio je i šokirao mnoge ljude na TikToku.

Šeri, mama četvoro dece iz Pertha u zapadnoj Australiji, koja profesionalno uklanja vaši s ljudi, nedavno je podelila najgori slučaj koji je ikad videla.

Ova mama uklanja vaši na starinski način - s češljem i bez hemijskih proizvoda.

Šeri savetuje ljude: 'Možete ukloniti čak i najgori slučaj bez brijanja, molim vas pročitajte'.

Rekla je:

'Ovako izgledaju vaši o kojima niko nije vodio brigu niti ih se rešavao. Ovaj slučaj prijavljen je socijalnim službama. Nisam koristila losione za vaši, nisam brijala. Ovaj slučaj je star više od 3,5 godine. Sve vaši sam uklonila s malo vode, malo regeneratora i češljem za vaši sa metalnom ručkom.

Nisam nameravala podeliti ovaj slučaj ovde, ali ​​ljudi trebaju videti kako izgleda zanemarena najezda vaši u kosi. Bilo je mnogo problema unutar porodice, drago mi je da su napokon dobili potrebnu podršku kako bi se problem vaši rešio jednom zauvek. Pokušavam to sprečiti.'

Šeri savetuje kako stvarno postoje stvari koje možete napraviti pre nego što se ovo dogodi.

Ona savetuje:

'I vi možete pomoći da se ovo zaustavi - ako prestanemo tretirati vaši kao sramnu tabu temu, ako otvoreno razgovaramo o tome i zaustavimo širenje dezinformacija, mogli bismo sprečiti ljude da dođu u ovakvo stanje. Iako je gospođa bila jako natečena kad je stigla, teme joj se tako brzo oporavilo nakon što sam uklonila sve vaši, a kosu joj je bilo tako lagano četkati.

Toliko sam vaši izvadila da mi je žao što ih nisam izvagala. Svaki je pramen bio zaglavljen. Vaši ne biraju godine, pol i finansijsko stanje osobe. Oni će ući i preživeti u kosi koja je duga ili kratka, čista ili prljava, ravna ili kovrdžava. Jednom nedeljno češljanje s češljem od metalnih zubaca, sprečiće vaši u vašoj porodici.'

Jedna je osoba rekla: 'Kako je ovo užasno tužnu za tu gospođu. Predivno što ste joj pomogli', piše The Sun.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.