UŽAS, DEVOJČICA PONIZILA BOLESNOG DEČAKA: Majka je momentalno REAGOVALA, dečak ima mali ima REDAK SINDROM!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

UŽAS, DEVOJČICA PONIZILA BOLESNOG DEČAKA: Majka je momentalno REAGOVALA, dečak ima mali ima REDAK SINDROM!

Kako je istakla, zbog takvog poniženja nije dozvolila devojčici da dođe na rođendan

Objavljeno: 17:25h

Jedna mama je otkrila kako je devojčici, drugarici svoje ćerke, zabranila da dođe na njen rođendan, nakon što je primetila da je nasilna.

Naime, ćerka ove žene, Andi, napunila je deset godina i na proslavu je pozvala sve svoje drugare iz odeljenja i tima. Ali mama nije dozvolila da na rođendan dođe Triša, Andina nova prijateljica, zbog načina na koji se ponaša prema njihobom osmogodišnjem sinu Adamu koji ima Turetov sindrom.

– Trišina porodica se prošlog meseca doselila u naše susedstvo i ona i Andi su postale dobre prijateljice, jer su saigrači u Lakrosu – napisala je ona na Reditu i objasnila da zbog toga što se rugao njenom sinu.

Jednog dana, kada je Triša bila u poseti, čula je kako imitira Adamove tikove (ponavljajući pokreti mišića i zvukovi).

– Tada sam je prvi put videla da to radi i razgovarala sam s njom i objasnila joj Adamovo stanje, objasnila je mama. Rekla je da je to samo šala i da se neće ponoviti. Ali nedavno mi je sin rekao da mu se Triša smejala i rugala mu se kopiranjem njegovih tikova.

Njena ćerka je predložila da njen mlađi brat ostane u njenoj sobi kako se on i Triša ne bi videli, što je žena odlučno odbila.

– Dobila sam poruku od Trišine mame koja me je pozvala da me pita zašto na rođendan nisam pozvala svoju ćerku. Rekla sam joj da njena ćerka ismeva mog sina – zaključila je ona i zapitala se da li je učinila pravu stvar.

A kako vi gledate na ovu situaciju? Ko je prema vašem mišljenju u pravu? Pišite nam u komentarima.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.