MUŠKARAC SE NIKADA NIJE NI POJAVIO NA SASTANKU: Da stvar bude još LUĐA, u sve se umešala i njegova MAJKA! (VIDEO)
Suzan Mousete, Foto: Printscreen/TikTok

NAJGORI PRVI SASTANAK

MUŠKARAC SE NIKADA NIJE NI POJAVIO NA SASTANKU: Da stvar bude još LUĐA, u sve se umešala i njegova MAJKA! (VIDEO)

Celu priču Suzan je podelila u nekoliko videa na TikToku, gde je brzo postala viralna i na prvom videu prikupila više od šest miliona pregled

Objavljeno:

Radio voditeljka Suzan Mousete (40) opisala je njen najgori prvi sastanak kada ju je muškarac ostavio na cedilu, a zatim lagao da mu je otac u bolnici pa tražio majku da je nazove i preklinje za drugu šansu.

Celu priču Suzan je podelila u nekoliko videa na TikToku, gde je brzo postala viralna i na prvom videu prikupila više od šest miliona pregleda, kako piše The Sun. “Odspavala sam kako bih bila odmorna i sveža, istuširala se i napravila frizuru. Izgledala sam dobro, a onda sam pola sada sedela u restoranu i čekala ga, a on se nikada nije pojavio. Nazvao me dva sata kasnije kako bi mi rekao da mu je tata u bolnici, a onda me nazvao da mi kaže da mu tata nije u bolnici i da je lagao. Nakon toga mi je ostavio još pet ili šest glasovnih poruka”, ispričala je.

Već je bila zbunjena zašto je lagao pre nego što je priznao da je lagao, ali tada je postao defenzivan i dovodio u pitanje njeno ponašanje. Na glasovnim porukama tvrdi kako se nije pojavio jer mu se nije javila dovoljno brzo.

“Prošlo je sat vremena i nisam se čuo s tobom, što mislim da nije super. Razgovarao sam sa svojim prijateljima, a oni su rekli da sam već trebao nešto čuti nešto od tebe. Znam da si zauzeta s poslom, ali ovo nije u redu. Iskreno, počinjem razmišljati o stvarima i ako ti se ne javim u sledećih 30 minuta, žao mi je što jednostavno ne mislim da ćemo uspeti”, rekao je u poruci.

Očito je promenio mišljenje i ponov se javio kako bi se izvinio, ovaj put objasnivši kako se godinama mučio s ponašanjem drugih prema njemu i kako se samo ponekad iznervira zbog toga. Suzan je tada odlučila da mu se više ne javlja, a njegove poruke postale su ljutite.

"Zašto me nisi nazvala? Rekao sam ti da mi se to dogodilo u prošlosti. Rekla si da to nećeš učiniti. Rekla si da se to dogodilo i tebi i meni. Zato smo se tako dobro slagali. Ostavio sam ti nekoliko poruka koje su mi preplavile srce. Sve što tražim je povratni poziv i možemo ići na sastanak. Mogu se jako lepo ponašati prema tebi. Zaista mogu. Jednostavno ne razumem devojke poput tebe. Mislio sam da si drugačija”, rekao je.

U ovom trenutku, Suzan je već na društvenim mrežama podelila videe o njegovim pozivima i on je postao svestan o njima. U sledećoj poruci zapretio joj je sudskim postupkom ako nastavi objavljivati o njemu. Ali, stvari su postale zbunjujuće kad je dobila novu glasovnu poruku, ovaj put od njegove majke, koja je molila Suzan da njenom sinu da još jednu priliku.

Nakon što se predstavila, rekla je: "Znam da te ne bih trebala sad zvati, da se to mene ne tiče, ali imam običaj ponekad pokušavati ispraviti stvari. Sin mi je ispričao što se dogodilo, a ja sam bila stvarno uzbuđena što je krenuo na sastanke.”

Rekla je da je sa svojim sinom razgovarala o tome kako se ponašati prema ljudima, a on zna da ono što je učinio nije bilo u redu, insistirajući da je "dobar, ljubazan dečak" koji zaslužuje još jednu priliku. Zatim je pozvala Suzan na večeru kako bi videla njegovu ličnosti i predložila im da igraju društvene igre. U poslednjoj molbi u ime svog sina, tražila je od Suzan da ga nazove ili pošalje poruku.

@masononthemic

I was in TikTok jail, sorry took a while to post! Crazy voicemails from his MOTHER. #fyp #crazyvoicemailsfrombradandhismother #comedy #radio #dallasradio #storytime

♬ original sound - Mason (Maseyfaceradio)

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani ponašanjem ovog muškarca, ali i njegove majke, a mnogi su je tešili da je izbegla lošu vezu na vreme. “Najbolja stvar koju je napravio je da se nije pojavio”, komentarisala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Barem si izbegla celu ludu porodicu.”

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.