SARA JE TETOVIRALA OČNE JABUČICE I OSLEPELA JE PRIVREMENO: Ali kaže da joj NIJE KRIVO! (FOTO)
Tetovaža, Foto: Printscreen Instagram

užas

SARA JE TETOVIRALA OČNE JABUČICE I OSLEPELA JE PRIVREMENO: Ali kaže da joj NIJE KRIVO! (FOTO)

- Mislim da sam na njih potrošio oko 4.000 dolara (oko 25.000 dolara). Pomažu mi da se izrazim i osećam bolje - otkrila je

Objavljeno:

Sara Sabat (26) iz El Pasa u Teksasu rekla je da je oslepela dok je tetovirala očne jabučice jer je majstor za tetoviranje pogrešio i nije stavio dovoljno fiziološkog rastvora. Ipak, ne žali zbog toga što voli svoje tetovaže.

Ljubiteljica tetovaža Sarah Sabbath (26) potpuno je prekrivena tetovažama.

U školi su je maltretirali zbog 'dlakavosti', pa je uvek želela da svoje telo prekrije mastilom. Takođe je dodala kako su joj tetovaže pomogle da ojača.

Dok je tetovirala očne jabučice, majstor za tetoviranje nije dobro obavio posao pa je stavio previše mastila i malo fiziološkog rastvora. Sara nije videla ništa i morala je da ode kod lekara. Dobila je kapi za oči i takođe postala veoma depresivna.

- Bilo mi je jako teško bilo šta da radim - nisam mogao da gledam televiziju, nisam mogao da budem u blizini jakog svetla i nisam želeo da budem napolju. Bila sam jako depresivna zbog toga - rekla je i dodala da se i dalje ne kaje zbog svojih tetovaža, iako su joj 'ugrozile' zdravlje.

- Mislim da sam na njih potrošila oko 4.000 dolara (oko 25.000 dolara). Pomažu mi da se izrazim i osećam bolje - otkrila je.

Rekla je i da često dobija komentare o svom izgledu, ali da je to ne sprečava da nastavi da se tetovira.

- Ljudi često misle da nisam obrazovana, a neki čak pretpostavljaju da sam kriminalac. Ali nemam ništa protiv. Svi smo različiti i svako ima svoje mišljenje - rekla je ona i dodala da želi da ima još više tetovaža na licu.

- ONI su moj štit. To je moj način života i deo mene. Nikada neću prestati da se tetoviram - zaključila je, a piše The Sun.

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.