PIJANA NATAŠA POSLE ŽURKE SLUPALA PORŠE: Demolirala ZID I PREORALA RASKRSNICU!
Nataša Banjo, Foto: Facebook/Natasha Banjo

au čoveče

PIJANA NATAŠA POSLE ŽURKE SLUPALA PORŠE: Demolirala ZID I PREORALA RASKRSNICU!

Ona je pila sa kolegama kada su doneli hranu i vino u njenu kancelariju u blizini Boltona, Velikog Mančestera

Objavljeno: 23:11h

Policija je ustanovila da je Britanka, Nataša Banjo (40) za 14 poena premašila ograničenje količine alkohola u krvi, nakon što je preorala raskrsnicu u svom "kajenu" i demolirala zid.

Ona je pila sa kolegama kada su doneli hranu i vino u njenu kancelariju u blizini Boltona, Velikog Mančestera. Sud je iz njene izjave ustanovio da je majka troje dece planirala da ostane u svojoj kancelariji i radi na slučaju tokom cele noći.

Međutim, pola sata posle ponoći iz nerazjašnjenih razloga odlučila je da se odveze do svoje seoske kuće koju deli sa mužem, dizajnerom enterijera, i porodicom.

Nakon sudara, Banjo je iz predostrožnosti pregledana u bolnici, ali je utvrđeno da nije povređena, ali automobil i zid su bili potpuno uništeni. Sreća pa je troškove popravke pokrilo osiguranje.

Na prekršajnom sudu u Boltonu, Banjo je priznala vožnju u alkoholisanom stanju nakon što je promenila prvobitno izjašnjavanje o krivici. Vozačka dozvola joj je oduzeta na 12 meseci i kažnjena sa 800 funti sa 180 funti troškova.

Od tada je dala ostavku na mesto direktora advokatske firme i planira da radi kao samostalni konsultant u drugoj firmi.

Nesreća se dogodila 4. novembra, tri meseca nakon što je Banjo prestala da radi u bolnici "Goldman Knightlei" kao advokat za povrede i klinički nemar.

- Do prekršaja je došlo nešto posle ponoći. Gospođa Banjo je u to vreme vozila svoj "porše", prošla preko raskrsnice i nastavila u baštu kuće koja joj se našla na putu - rečeno je iz tužilaštva.

Testovi su pokazali da je Banjo imala čak 94 mikrograma alkohola na 100 mililitara krvi, a prema zakonu granica za alkohol u krvi je 80 mg.

Natašin advokat je u odbrani pokuašo da objasni njene postupke i ublaži posledice.

- Moj klijent je advokat i dan pre ovog incidenta je radila. Radila je od početka dana do trenutka nesreće. Bila je jedan od tri direktora. Jedan od drugih direktora doneo je hranu i vino u kancelariju u neko doba večeri. Namera joj je bila da radi preko noći, ali na kraju je odlučila da ne želi da provede noć tamo i odlučila je da se odveze kući - izjavio je njen advokat Simon Morton.

Natašin advokat rekao je da je, prema njenoj izjavi, videla svetla koja dolaze sa desne strane i veruje da je zbog toga došlo do nesreće.

"Veoma se kajem i žao mi je"

- Kada je policija došla, ona je u potpunosti sarađivala sa njima. Ona je sarađivala tokom celog ovog procesa - rekao je on.

Morton je dodao da je ona bila pod ogromnim pritiskom. Dala je otkaz na tadašnji posao i pronašla drugi koji joj pruža bolju ravnotežu u životu, kao majci troje dece.

- Ona se iskreno kaje, preuzela je krivicu za svoje postupke i poboljšala ravnotežu između posla i privatnog života - rekao je advokat.

On je dodao da je njen sadašnji prihod oko 800 funti nedeljno i zamolio sud da zabranu vožnje ponište što je pre moguće.

- Veoma se kajem i žao mi je - Izjavila je Nataša.

Ponudili su joj da pohaća kurs rehabilitacije za vožnju pod dejstvom alkohola.

Bonus video:

01:30

Maloletnici lako dođu do alkohola, niko ne reaguje!

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.