ODLUČILI DA NAPRAVE PAUZU, PA ON SPAVAO SA TRI ŽENE: Kada je saznala ko je treća osoba, ODSEKLE SU JOJ SE NOGE!
Par, Foto: Profimedia

bezobrazluk

ODLUČILI DA NAPRAVE PAUZU, PA ON SPAVAO SA TRI ŽENE: Kada je saznala ko je treća osoba, ODSEKLE SU JOJ SE NOGE!

Ona je opisala svoj odnos i situaciju u kojoj se našla u pismu koje je poslala psihoterapeutkinji Deidre Sanders

Objavljeno:

“Moj partner je imao seks sa tri druge žene, uključujući i jednu od mojih najboljih drugarica, dok smo bili na pauzi”, požalila se jedna Britanka.

Ona je opisala svoj odnos i situaciju u kojoj se našla u pismu koje je poslala psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

I od nje je zatražila savet.

“Znam da to nije varanje, ali se osećam poniženo i imam problem sa poverenjem prema njemu”, kaže ova devojka i dodaje da ona ima 28, a on 31 godinu i da imaju četvorogodišnju ćerku.

Takođe je rekla i da se odselila na neko vreme, zajedno sa ćerkom, dok su imali probleme.

“Kada smo se pomirili sve je delovalo mnogo bolje, ali je onda njegov brat prokomentarisao kako je moj dečko pravi ženskaroš. Kada sam ga ispitala, priznao je da je imao seks na jedno veče sa ženom koju je upoznao u pabu. Bila sam povređena, ali sam odlučila da moram da pređem preko toga. Zatim je žena koju ne poznajem pokucala na naša vrata. Kada sam otvorila, delovala je zbunjeno i iznervirano. Pre nego što sam uspela bilo šta da je pitam, odjurila je. Tek tada je priznao da je spavao sa dve žene. Bila sam uznemirena, jer je očigledno pustio drugu ženu u naš dom. Pozvala sam prijateljicu da bih se uverila da nisam luda. Složila se sa mnom da je seks sa dve različite žene, tako brzo nakon što sam otišla, nepoštovanje, a čak je predložila i da razmislim o tome da ponovo odem. Kasnije sam saznala da je i sa njom spavao”, kaže devojka.

“Odlučili smo da napravimo pauzu prošle godine tokom lokdauna, jer nismo mogli da prestanemo da se svađamo. Osećala sam da se ne trudi ni oko mene ni oko naše ćerke. Kada smo počeli da živimo odvojeno, počeli smo da razgovaramo. Objasnio je da se osećao jako loše i da nije mogao da se digne na površinu. Nakon nekoliko meseci je priznao da se prestravio i uplašio da nas je izgubio zauvek i da nas želi nazad. Obećao je da će se više potruditi. Nakon tri meseca razdvojenosti sam se vratila kući i bila sam jako zadovoljna dok sam ga gledala kako se trudi oko naše ćerke. Odveo ju je u park, u prodavnicu po slatkiše, a čak joj je i čitao priče za laku noć. To je bilo sve što sam ikada želela. Ali sada su tu sve te žene. Da, bili smo na pauzi i on se zaista jako trudi, ali se borim da to ostavim u prošlosti”, zaključila je ona.

“Napravite ozbiljnu distancu od prijateljice. Vaš partner je očigledno prećutao broj žena sa kojima je bio da vas ne bi povredio. Takođe, broj partnerki govori o tome da nije imao ozbiljne namere sa njima. On je odabrao da bude sa vama”, odgovorila je Deidre.

Bonus video:

00:48

GOLA SANDRA AFRIKA SA JAHTE O SEKS SNIMKU TEE TAIROVIĆ! Iznenadila SVE komentarom, a potom otkrila u kakvom su ODNOSU njih dve!

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.