UBIO JE MARTU, PA ZLOČIN PRIZNAO SNAJKI: Izgovorio je nešto od čega su SVI ostali u ŠOKU!
Muškarac, Foto: Foto: Cronica.ar

HOROR

UBIO JE MARTU, PA ZLOČIN PRIZNAO SNAJKI: Izgovorio je nešto od čega su SVI ostali u ŠOKU!

Zločin se dogodio u ponedeljak, a snaja ubice obavestila je policiju koja je došla na licu mesta i zatekla telo žene, bez znakova života

Objavljeno:

Fernando Galasi (40) iz okoline Buenos Ajresa usmrtio je svoju majku, učiteljicu u penziji Martu Aguero, a zločin je najpre priznao svojoj snaji, prenosi argentinska Cronica.

– Pretrpeo sam izliv besa. Čini mi se da sam pretukao majku nasmrt – navodno su bile reči kojim je snaji priznao ubsitvo.

Zločin se dogodio u ponedeljak, a snaja ubice obavestila je policiju koja je došla na licu mesta i zatekla telo žene, bez znakova života.

Obdukcijom koja je rađena dan kasnije, utvrđeno je da je žrtva zadobila nekoliko udaraca u glavu, a da se prilikom napada branila, ali bezuspešno.

Njen sin Fernando Galasi odmah je uhapšen, a prema izvorima iz istrage, policajci su u kući navodno pronašli potvrdu koja ukazuje na to da je Galasi bolovao od šizofrenije, iako su pritvorenika pregledali psiholog i psihijatar, koji su utvrdili da je orijentisan u prostoru i vremenu.

Tužilac Herman Kamafreita koji vodi ovaj slučaj rekao je da osumnjičenom preti doživotna robija ukoliko dođe do presude da je kriv.

– Ovde se radi o ubistvu “otežanim krvnim srodstvom”, a ovakva vrsta zločina sa predumišljajem predviđa doživotnu kaznu zatvora – naveo je tužilac.

Okrivljeni je odbio da svedoči pred pravosudnim službenikom koji je naložio da Galasi ostane u pritvoru i da bude podvrgnut lekarskim pregledima.

Bonus video:

00:37

RAZOTKRIVAO KRIMINALCE, ISTRAŽIVAO OTMICU HAJNEKENA I UBISTVO KENEDIJA Ko je holandski novinar kome je sinoć PUCANO U GLAVU?

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.