LEKARI U ČUDU, NEMAJU OBJAŠNJENJE: Ni hipnoza joj ne pomaže da položi vozački zbog neobične FOBIJE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

FENOMEN

LEKARI U ČUDU, NEMAJU OBJAŠNJENJE: Ni hipnoza joj ne pomaže da položi vozački zbog neobične FOBIJE!

Izabelu je vožnji učilo sedam različitih instruktora, pokušavala je i s primenom hipnoze, ali ništa joj nije pomoglo

Objavljeno:

Izabela Stedman iz Engleske slobodno može da se proglasi jednom od najupornijih osoba na svetu. Ova četrdesetsedmogodišnja žena već 30 godina pokušava da položi vozački ispit i u tome ne uspeva.

Izabelu je vožnji učilo sedam različitih instruktora, pokušavala je i s primenom hipnoze, ali ništa joj nije pomoglo. Potrošila je više od 11.500 evra na časove i nikada nije stigla do tačke u kojoj bi bila spremna za polaganje vozačkog ispita.

– Ponekad mama padne u nesvest. Ne može da objasni svoju fobiju i postaje sve gora kako se približava kružnom toku – izjavila je njena ćerka za medije.

Uporna žena podelila je svoj problem sa ljudima širom sveta.

– Učila sam vožnju 30 godina, ali i dalje mi se kad god uđem u auto čini kao da nikada ranije nisam bila u automobilu. Ne razumem to, ali kao da sam toliko uznemirena i preplavljena strahom da mi se prekine mozak i izgubim svest na nekoliko sekundi – a kružni tokovi su najgori.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

Kada se probudim, mi smo kraj puta jer je instruktor morao da se uhvati za volan, a ja sam toliko preplašena da završim u suzama i moram da odem kući.

– Očajnički želim da konačno vozim kako bih mogla da odvedem svoju ćerku na fakultet i posetim familiju širom zemlje, ali to je toliko traumatično da se bojim da nikada neću savladati vožnju.

Lekari i hipnotizeri koji su radili na ovom neobičnom slučaju ostali su zbunjeni i nisu našli objašnjenje za ovu retku fobiju koja se javlja tokom polaganja vozačkog ispita.

Njena deca, Dominik (22) i Stela (17), krenula su na časove vožnje, dok njihova uporna majka, i posle tri decenije pokušavanja, strahuje da nikada neće doći do vozačke dozvole.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.