GORELA SAM OD ŽELJE DA VODIM LJUBAV SA NJIM: Kada se to desilo, zaprepastio me je zbog 1 STVARI
Devojka, Foto: Profimedia

razočarana

GORELA SAM OD ŽELJE DA VODIM LJUBAV SA NJIM: Kada se to desilo, zaprepastio me je zbog 1 STVARI

Ona objašnjava da se nije čula sa njim od tad

Objavljeno:

Jedna Britanka se zabrinula da ju je njen ljubavnik samo iskoristio.

– Počeli smo da se viđamo ubrzo nakon što sam ja raskinula sa dečkom. Viđamo se već godinama, što stvari čini još težim. On ima 32 godine, a ja sam žena od 26 godina – započela je svoju priču.

– Sada se plašim da ponovo izađem sa njim. Oduvek sam ga volela i uvek je flertovao sa mnom, ali jedan od nas se uvek viđao s nekim drugim, pa nikad nismo mogli da budemo zajedno.

– Sve do prošlog meseca kada me nije pozvao da izađemo. Popili smo nekoliko pića u baru, a on mi je sve vreme delio komplimente. Sa svakim pićem, približavao se malo bliže meni. Posle četvrtog pića, poljubio me je. Zamolio me je da svratim kod njega na još jedno piće i pristala sam.

– Nekoliko minuta nakon što smo ušli kroz vrata, skinuli smo jedno drugom odeću. Vodili smo ljubav tri puta te noći, pa opet sledećeg jutra. Tokom cele noći mi je govorio kako sam seksi i kako neverovatno izgledam.

– Međutim, nisam se čula sa njim tri nedelje i počinjem da se pitam da li sam samo iskorišćenja za seks. Kad mi je slao poruke, nisam pitala da li je još uvek sa devojkom jer sam pretpostavila da mi neće slati poruke ako jeste. Zajednički prijatelji mi kažu da misle da možda nije u potpunosti završio sa bivšom. Nadala sam se da nije takav, ali možda sam ipak pogrešila – zaključila je ona.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.