SVI MISLE DA JE FOTOŠOP: Otkrila kako je TRANSFORMISALA TELO, ali joj NIKO NE VERUJE! Traže broj hirurga (FOTO)
Printscreen, Foto: Printscreen Instagram

top

SVI MISLE DA JE FOTOŠOP: Otkrila kako je TRANSFORMISALA TELO, ali joj NIKO NE VERUJE! Traže broj hirurga (FOTO)

Bila sam veoma nezadovoljna svojom kilažom

Objavljeno:

Fitnes influenserka Alisja Brzostovska otkrila je kako je smršala, ali mnogi joj i dalje ne veruju kada vide njen uzak struk i smatraju da su za transformaciju zaslužne operacije!

Fitnes influenserka Alisja Brzostovska (23) transformisala je svoje telo. Nekada je nosila konfekcijsku veličinu 48, a danas nosi 40. Sve to je, barem tako tvrdi, postigla zahvaljujući zdravoj ishrani, treniranju četiri puta nedeljno, ali i nošenju korseta najmanje dva sata dnevno.

Alisja kaže da je ranije bila nezadovoljna svojim izgledom, što se odražavalo i na njeno mentalno zdravlje, zbog čega je odlučila da potpuno promeni stil života.

"Bila sam veoma nezadovoljna svojom kilažom, bila sam depresivna i bilo mi je muka od toga da nisam atraktivna. Želela sam da smršam, ali da zadržim svoje obline i da ih istaknem", kaže ova devojka, koju na Instagramu prati skoro 300.000 ljudi.

U roku od godinu dana, počela je da jede zdravije, izbacila je iz ishrane brzu i masnu hranu, smanjila unos alkohola.

"Skoro potpuno sam izbacila veštačke šećere, gazirane napitke i ulja. Trudim se da jedem što je zdravije moguće, što znači da sam uglavnom na ishrani biljnog porekla i izbegavam laktozu".

Alisja kaže da je potpuno promenila i svoj način razmišljanja time što je odlučila da izabere zdraviju hranu i izbegne prejedanje.

Da bi smršala, Instagram zvezda je počela da ide u teretanu četiri puta nedeljno, gde ima kombinacije kardio i treninga snage, a takođe nosi i korset najmanje dva sata dnevno.

Kada je reč o korsetima, medicinski stručnjaci ih nikako ne preporučuju jer mogu da oštete nerve pritiskom koji vrše na telo.

Influenserka pak ističe da je njoj to pomoglo da ima tanan struk, ali dodaje da ne treba preterivati u nošenju korseta.

struk
foto: Printscreen Instagram

Elem, godinu dana kasnije, ona izgleda drastično drugačije i kaže da joj mnogi ne veruju da nije imala nekakvu operaciju.

"Svi su šokirani, mnogi me pitaju da li sam imala neku operaciju. Ljudi ne mogu da veruju da sam ovakve rezultate postigla bez operacija. Kažu ’nema šanse da je to prirodno’ ili ’ko ti je hirurug?’, kao i ’volela bih da i ja tako izgledam’".

Ova 23-godišnja devojka zahvaljujući nošenju korseta sada ima obim struka od 68,5 centimetara, i veruje da svako može da promeni svoj izgled, samo ako zapamti da se dugoročni rezultati ne mogu postići preko noći.

Bonus video:

01:00

NOVINARKA ESPRESA JE OTIŠLA KOD DUŠANA DA PROVERI KOLIKO TETOVIRANJE BOLI: Nije joj bilo LAKO!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.