ANĐELA OTIŠLA NA PLANINARENJE SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Na pola puta se razdvojili, usledilo JEZIVO SAZNANJE!
Anđela Tramonte, Foto: Facebook printscreen/GoFundMe/AngelaTramonte

ŠOKANTNO!

ANĐELA OTIŠLA NA PLANINARENJE SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Na pola puta se razdvojili, usledilo JEZIVO SAZNANJE!

Svi su u dilemi šta se gore dogodilo među njima

Objavljeno:

Policija iz Finiksa u SAD objavila je da je pronađeno telo 31-godišnje Anđele Tramonte koja je prethodnog dana misteriozno nestala tokom planinarenja.

Anđela je tokom proteklog vikenda krenula na planinarenje po kanjonu Eho u Arizoni sa nepoznatim muškarcem koga je prethodno upoznala u podnožju planine, piše CBS Boston.

Kako je muškarac bio policajac u civilu koji joj je tvrdio da poznaje kraj, rešila je da s njim krene u teško pešaćenje po uzbrdici. Negde na polovini puta, oni su se, kako je rekao policajac, iznenada razdvojili jer je Anđeli bilo loše.

Kaže da je imala vodu kod sebe, kao i neke lekove, ali da joj ništa nije pomoglo. On je zato rešio da se brzo spusti dole i potraži pomoć.

Kada je sišao do čuvara parka, bio je uplakan i vikao je kako je gore na planini žena kojoj je potrebna pomoć i koja može umreti na velikoj vrućini. Kasnije se u društvu drugih ljudi popeo na mesto gde su se razdvojili ali Anđele nije bilo tu.

Više od 20 sati trajala je potraga za njom sve dok nije otkriveno njeno telo na dnu manje provalije.

Anđelina familija ubeđena je da je taj policajac u civilu nju ubio. Za to ima nekoliko argumenata.

– Anđela nikada ne bi krenula u pešačenje s nepoznatom osobom. I da su bili zajedno, suviše je oprezna i iskusna u penjanju da bi moglo tako da joj iznenada pozli i da ne zna šta da radi. I telo, gde je pronađeno, nama ukazuje na to da je gurnuta – kažu njeni članovi porodice.

Policija i dalje ćuti pošto je u pitanju njihov kolega i oprezna je sa istupima u javnosti. Jedino što su rekli posle autopsije je da je bila dehidrirana na +50 stepeni kada je pala s litice i preminula.

– Želimo pravdu za Anđelu. To je moja sestra, tako je doživljavam, 25 godina smo provele zajedno. Ovo se nije dogodilo slučajno. Znam je. Znam kako diše. Nikada ne bi krenula sa tim čovekom tek tako gore na planinu. Ko zna šta joj je rekao i kako ju je navukao. On ju je ubio – rekla je Stejsi Đerardi, Anđelina najbolja prijateljica.

Još jedna stvar ide u prilog teoriji da smrt Anđele Tramonte možda nije prirodna.

– Osobe koje su iskusnije i planinare nikad se ne razdvajaju na pola puta ako je nekoj loše. To je neko pravilo među njima, saborac u nevolji se nikad ne napušta. Čudno je što se taj čovek tek tako spustio u podnožje ostavivši je na +50 stepeni – rekao je Ron Mekdejd, vođa vatrogasnog tima iz tog dela Finiksa koji je i pronašao devojku.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.