OTKRIVEN NAJVEĆA PREVARA SA KOKICAMA U BIOSKOPU! Radnik otkrio zašto NIKAD ne bi trebalo da kupujete one srednje!
Prevara sa kokicama, Foto: Tiktok/thatcoolguy.25597

teška prevara

OTKRIVEN NAJVEĆA PREVARA SA KOKICAMA U BIOSKOPU! Radnik otkrio zašto NIKAD ne bi trebalo da kupujete one srednje!

June je tako hteo da pokaže kako su veličine kokica u bioskopima prevara

Objavljeno:

Na svom TikTok-u June Long iz SAD-a je objasnio zašto kupci u njihovim bioskopima ne bi trebalo da uzimaju srednje kokice, nego samo male ili velike. Pokazao je da nema razlike između malih i srednjih veličina.

Kokice i piće savršeno idu uz svaki film. Međutim, Amerikanac June Long je na TikToku podelio video u kojem otkriva kako prodavači kokica u bioskopima u Americi mogu da prevare kupce im je savetovao da nikad ne uzimaju srednje kokice nego samo male ili velike.

@thatcoolguy.25597

If you’re at the movies just get a small or large no in between? ##workingatthemovies ##movies ##comedy ##funny ##fyp ##foryou

♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

U video June naručuje prvo male kokice za 5,30 funti, ali onda se predomisli i odlučuje na srednju veličinu. Zatim pokazuje kako zaposleni kokice iz male kesice prebacuje u srednju koja se napuni do vrha.

June je tako hteo da pokaže kako su veličine kokica u bioskopima prevara i da su srednje veličine jednake malima, ali skuplje. Njegov video je ostvario 9,3 miliona pregleda, a mnogi su bili ogorčeni, piše Mirror.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.