BUDUĆA MLADA NARUČILA HALJINU OD 8.000 DINARA PREKO INTERNETA! Sama sebi se smejala kad ju je OBUKLA! (FOTO)
Nije joj se svidelo, Foto: FB

šok

BUDUĆA MLADA NARUČILA HALJINU OD 8.000 DINARA PREKO INTERNETA! Sama sebi se smejala kad ju je OBUKLA! (FOTO)

Ona je kontaktirala korisničku podršku Wisha i zatražila povrat novca, ali i s tim je imala problema

Objavljeno: 16:05h

Nije tajna da naručivanje odeće putem interneta može biti rizično - ako je niste isprobali pre kupovine, nikad ne znate što ćete dobiti

Ipak, jedna buduća mlada, odlučila se na rizik, jer je pronašla 'savršenu' venčanicu po povoljnoj ceni, ali ostala je šokirana kada je videla šta je došlo u paketu, prenosi mirror.co.uk.

Meaghan Taylor (23) na Wishu je pronašla venčanicu za 7.838 dinara, ali kada je pošiljka stigla na njenu adresu shvatila je da uopše ne liči na fotografije venčanice s aplikacije za kupovanje, što možete da pogledate OVDE.

- Nisam mogla verovati kada sam videla što je stiglo. Nimalo nije ličila na onu koju sam naručila. Bila sam prilično slomljenog srca, ali nisam se mogla suzdržati od smeha - kaže Meaghan.

Ona je kontaktirala korisničku podršku Wisha te zatražila povrat novaca, ali i s tim je imala problema.

- Tražila sam povrat novca, ali rekli su mi da treba da imam originalnu ambalažu i kutiju u kojoj je došla, a ja je nisam zadržala. Zatim sam im rekla da mi je ovo uništilo venčanje jer sam očekivala haljinu s fotografije. I napokon su mi vratili novac - objasnila je.

Ipak, uspela je pronaći smešnu stranu cele priče te je svoj neuspeli pokušaj kupovine preko interneta podielila na Facebook profilu. Njena objava brzo je postala viralna, a mnogi nisu mogli verovati kolika je zapravo razlika između venčanice koja je došla i one s fotografije.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.