MAJKA JEDNOG TINEJDŽERA OSTALA U ŠOKU: Nije mogla da veruje šta se nalazi iza njegovog kreveta! (VIDEO)
Majka u šoku, Foto: Printscreen/Instagram

ALJKAVOST

MAJKA JEDNOG TINEJDŽERA OSTALA U ŠOKU: Nije mogla da veruje šta se nalazi iza njegovog kreveta! (VIDEO)

Mnogi su komentarisali da je scena - "odvratna"

Objavljeno:

Jedna majka nije šok na licu kada je otkrila šta se nalazi pored kreveta njenog sina tinejdžera. Mnogi tvrde da mališani prave najviše nereda, ali ova mama dokazuje da tinejdžeri mogu biti jednako neuredni.

Jedina razlika je u tome što mnogi roditelji ne znaju šta njihova adolescentna deca pola vremena rade u svojim spavaćim sobama. Jedan mladi momak zna ponešto o ovome, a njegova mama je ostala bez reči - čim se na kraju uhvatila u koštac sa tim.

Porodica je odlučila da preuredi sobu tinejdžera, što se vidi u klipu podeljenom na Instagramu, a to je podrazumevalo pomeranje kreveta dalje od zida. Tako je otkriveno ogromno smeće koje je bilo gurnuto uz bočnu stranu kreveta. Sve je to bio rezultat kasnonoćnog grickanja slatkiša, čipsa i drugih grickalica.

Očigledno ne misleći na to svaki put kad je gurao praznu ambalažu ispod, mama nije mogla da veruje koliko je zapravo neuredna spavaća soba njenog sina, naopako neuredna, piše "The Sun". Na mreži je podeljen video koji je izmamio njenu reakciju.

- Povukla sam krevet svojih sinova tinejdžera dalje od zida i našla ovo - napisala je u postu - a snimak govori sam za sebe.

Objavljujući na video snimku, jedna osoba je napisala: "Mene bi mama sahranila u tom smeću".

Dok su mnogi drugi komentarisali da je scena "odvratna".

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.