HOROR SCENA U CENTRU GRADA: Golu Nađu ubacili u MRTVAČKI SANDUK, pa je nosili pred prolaznicima (VIDEO)
Gola Nađa, Foto: Printscreen/Instagram/lviv_lives

UŽAS

HOROR SCENA U CENTRU GRADA: Golu Nađu ubacili u MRTVAČKI SANDUK, pa je nosili pred prolaznicima (VIDEO)

Incident se dogodio usred bela dana kada je prisustvovalo mnogo prolznika i turista

Objavljeno:

Stanovnici ukrajinskog Ljvova bili su svedoci čudesne predstave – nekoliko mladih momaka u centralnim ulicama tog grada nosilo je kovčeg u kom je sedela gola devojka prepoznata kao Nađa.

Snimak se pojavio na Instagram nalogu loklanog medija, a na njemu je prikazana devojka sa raznobojnom kosom koja bez odeće sedi u mrtvačkom sanduku i u rukama drži plastičnu čašu.

Mnogi prolaznici i turisti centralnog trga bili su zaprepašćeni prizorom, a drvlje i kamenje osuto je po akterima ovog performansa.

“Borba za prava pretvara se u cirkus nakaze i morbidnost”, “Ovo je nova reklama za pogrebno preduzeće”, “Ovo nije umtnost, već mučenje za psihu. Svuda ima budala”, samo su neki od komentara ogorčenizh korinsika društvenih mreža.

Jedan od korisnika prepoznao je kontroverznu devojku iz sanduka, rekavši da je u pitanju njegova školska drugarica koja se zove Nađa. Napomenuo je da je dotična poznata kao umetnica i često učestvuje u raznim predstavama.

Mediji su preneli da su performans priredili umetnici galerije “Gangrene”, koja se nalazi u blizini čuvene jermenske katedrale.

Suorganizator predstave Oleg Gerdij objasnio je koncept ovog performansa.

– Život i sloboda. Pobeda nad granicama i smrću. I samo zabava i samopromocija. I, kako je zapisano u konceptu galrije, testiranje granica zdravog razuma i javnog strpljenja – naveo je Gerdij, prenosi Unian.net.

Inače, galerija “Gangrene” otvorena je u Ljvovu a cilj je da različiti umetnici slobodno prikažu svoje predstave.

Prema rečima Gerdija, ova galerija bi trebalo da postane “ne samo izložbeni centar, već i divno mesto za neobične sastanke i poznanstva”.

Nedavno se, kako tvrdi, pročula vest da će galerija biti zatvorena, pa su umetnici skrenuli pažnju na bezakonje.

Poslednja izložba u ovoj galeriji biće održana 7. juna.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.