UPALA JE SINU U KUPATILO DOK SE TUŠIRAO: Njegova reakcija je šokirala! (FOTO)
Faca majke nakon što je upala sinu u kupatilo, Foto: Printscreen/TikTok/Drake.Kiker

promenila je boje

UPALA JE SINU U KUPATILO DOK SE TUŠIRAO: Njegova reakcija je šokirala! (FOTO)

Neobičan momenat promenio je atmosferu u kući

Objavljeno:

TikToker po imenu Drejk proslavio se na ovoj aplikaciji velikim brojem snimaka iz svakodnevnih situacija u kući, pre svega sa roditeljima, sestrom i psom u glavnoj ulozi.

Dok je trajao karantin širom sveta u 2020. godini, Drejkovi klipovi su mnoge oduševljavali, pa nije ni čudo što ga danas prati više od četiri miliona TikTokera.

Drejk je u jednom od poslednjih snimaka ispričao šta mu se dogodilo proletos kada mu je majka upala u kupatilo dok se tuširao.

– Bila je u dvorištu, a ja sam ušao u kuću na druga vrata, pa me nije videla. Kad je završila sa sadnjom cveća, ušla je u kuću u nameri da se istušira. Kad je otvorila vrata kupatila, ja sam taman izlazio iz tuš-kabine kao ‘od majke rođen’. Ona je zastala i pocrvenela. Rekla mi je: ‘Izvini, nisam znala da si u kući’. Na to sam joj rekao: ‘Nemoj da me gledaš, nego mi dodaj peškir. Tako me gledaju samo druge devojke’. Totalno sam je zbunio i postideo – rekao je Drejk.

Drejk
foto: Printscreen/TikTok/Drake.Kiker

Potom je opisao kako je izgledao ostatak dana u kući.

– Izbegavala me je po kući, iako je meni sve to bilo smešno. Morao sam nešto da joj kažem u kupatilu, pre mi je tako stalno upadala unutra kad sam na WC šolji. Na kraju sam je uveče zagrlio i izvinio se za komentar. Bila je malo uvređena, ali mi je oprostila – ispričao je Drejk.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.