POVEĆALA JE POZADINU ČAK 4 PUTA! Ni ne zna šta su joj UBRIZGALI, POGLEDAJTE JE! Samo LEGNE i NADA SE NAJBOLJEM
Dani Banks, Foto: Instagram: @danii.banks

ŠOKANTNO!

POVEĆALA JE POZADINU ČAK 4 PUTA! Ni ne zna šta su joj UBRIZGALI, POGLEDAJTE JE! Samo LEGNE i NADA SE NAJBOLJEM

O ukusima ne treba raspravljati, a njoj se baš sviđa da ima veliku pozadinu za Instagram

Objavljeno: 18:36h

Mnoge žene spremne su da se zarad lepote i savršenih oblina podvrgnu opasnim i veoma često nelegalnim zahvatima. Na to se odlučila i Dani Banks, koja je najaktivnija na Instagramu.

Instagram zvezdu prati više od šest i po miliona ljudi, a proslavila se upravo zahvaljujući oskudnim fotografijama na kojima su u prvom planu njene obline.

Danina opsednutost povećanjem zadnjice dovela ju je i na televiziju, pa je gostovala i u popularnoj seriji „Botched“, koja donosi stvarne životne priče onih koji su se podvrgli estetskim korekcijama koje su krenule po zlu, piše žena.blic.rs.

Prilikom gostovanja u emisiji Dani je otkrila kako se na povećanje zadnjice odlučila jer je osećala da zbog društvenih mreža mora da ima „savršeno telo“.

Doktorima je otkrila kako je do sada već četiri puta imala korekciju zadnjice, a pritom se nije odlučila na takozvano brazilsko podizanje, već je u zadnjicu ubrizgala hidrogel.

Frapantan je podatak da je s tim tretmanima započela još 2014. godine. Takođe, priznala je kako nije previše marila o sigurnosti, pa je tretmane izvela u „podrumu spa centar“. Ovakve korekcije su tehnički ilegalne u SAD, ali vrlo lako dostupne na crnom tržištu.

Influenserka je ujedno priznala kako ne zna šta je tačno ubrizgano u njenu zadnjicu, ali i da je svesna toga da može doći do komplikacija ako štetne materije uđu u krvotok. Ipak ona ne strahuje zbog toga, čak je spremna da se ponovo odvaži na isti postupak.

– Samo želim veliku pozadinu. Ne znam šta je u injekcijama, legnem i nadam se najboljem.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.