OGROMNE GRUDI SU JOJ UNIŠTILE ŽIVOT: A sada se desio VELIKI PREOKRET (FOTO)
Anastasija Bertijer, Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/ARTDIKAYA_

NEVEROVATNO

OGROMNE GRUDI SU JOJ UNIŠTILE ŽIVOT: A sada se desio VELIKI PREOKRET (FOTO)

Mnoge devojke bi želele da imaju velike grudi, ali Ruskinja Anastasija Bertijer (26) je na svojoj koži osetila da to nije uvek dobro.

Objavljeno: 20:13h

Bila je na meti nasilja zbog ogromnih grudi, ali sada zahvaljujući njima zarađuje sumu od šest cifara!

Anastasija Bertijer
foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/ARTDIKAYA_

Mnoge devojke bi želele da imaju velike grudi, ali Ruskinja Anastasija Bertijer (26) je na svojoj koži osetila da to nije uvek dobro.

Ova devojka kaže da je već u 13. godini primetila da su joj grudi veće nego ostalim devojčicama u školi, a zbog toga je bila i na meti nasilja. Nikada se, kaže, nije osećala prijatno dok je išla u školu, što su grudi više rasle, to su stvari bile gore, a jednom je, kako tvrdi, zamalo izbodena nožem upravo zbog bujnog poprsja.

"Moje grudi su rasle dramatičnom brzinom! Već u 14. su bile velike, a i dalje su rasle. Bilo mi je jako neprijatno da idem u školu. Na časovima fizičkog me bilo užasno sramota da trčim i skačem pred drugom decom. Tada nisam imala odgovarajući sportski brushalter i to me jako bolelo", priča Anastasija.

Stvari su postale još gore kada je postala srednjoškolka, pa su momci tada već počeli da pričaju svakakve tračeve o njoj.

"Jedan momak kojeg sam odbila rekao je svima da sam imala četvorku sa njim i njegovim drugovima u školskom toaletu. U to vreme sam bila devica i to me jako uznemirilo, bilo me je sramota".

Anastasija kaže da se tada osećala prljavo i poniženo, nakon toga je postala depresivna i napustila je školu, kako bi se školovala od kuće. Većinu vremena između 15. i 17. godine života je provela u svojoj sobi.

Međutim, polako je počela da prihvata svoje telo i da ignoriše negativne komentare, a sada je na Instagramu prati više od milion ljudi.

"Sada volim sebe i svoje telo. Volim svoje obline, veličinu svojih grudi, kukove, struk. Trudim se da jedem zdravo i da vežbam, ali ponekad pojedem dozvolim sebi da pojedem šta god mi se traži. Na taj način održavam svoje obline".

Iako od svojih fanova sada zarađuje šestocifrenu sumu novca, Anastasija kaže da i dalje povremeno dobija negativne komentare.

"Te osobe verovatno ne shvataju kako njihove šale i maltretiranje utiču na nekoga. Ja sam bila depresivna, ali sam uspela to da prevaziđem. Kod nekih to može da dovede do ozbiljnih mentalnih problema", ističe ona.

Anastasija se sada nada da će njena priča pomoći i drugim ženama da zavole svoj izgled i prihvate sebe.

"Svi smo lepi, bez obzira na sve. Svako je lep u svojoj različitosti", poručuje.

Bonus video:

00:32

Espreso eksperiment: koji sladoled je otporniji na sunce?

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.