UMESTO DA SVI GLEDAJU U MLADU, NAJBOLJA DRUGARICA DOMINIRALA! Svi komentarišu njen izbor HALJINE! PREVIŠE JE?!
Haljina, Foto: Reddit/printscreen

neverovatno

UMESTO DA SVI GLEDAJU U MLADU, NAJBOLJA DRUGARICA DOMINIRALA! Svi komentarišu njen izbor HALJINE! PREVIŠE JE?!

"Da gornji deo nije providan, mogla bi da prođe. Haljina je lepa, ali nije baš primerena za venčanje", poručuje druga devojka

Objavljeno: 19:09h

O haljini koju je ova devojka obukla na venčanje svoje prijateljice se priča!

Kada idemo na venčanje bliskih ljudi, svako od nas se sredi da izgleda najbolje moguće, a kada je reč o odeći, uglavnom se smatra da ne bi trebalo oblačiti bele haljine koje bi mogle da podsećaju na venčanicu.

Međutim, jedna devojka je u centru pažnje zbog haljine koju je obukla na venčanje svoje prijateljice, a svi komentarišu da li je primereno odevena.

Ona je, naime, obukla čipkastu crvenu haljinu, sa providnim delovima, a mnogi su na Redditu, gde su fotografije objavljene, komentarisali da je ovakvom odećom zasenila mladu.

Da imam ovakvo telo, svaki dan bih se ovako oblačila. Ali, imam osećaj da gošća ima nekih razmirica sa mladom, otuda i ovakav izbor odeće za venčanje, previše je provokativno", smatra jedna korisnica Reddita.

"Da gornji deo nije providan, mogla bi da prođe. Haljina je lepa, ali nije baš primerena za venčanje", poručuje druga devojka.

Ipak, ima i onih koji kažu da im ne bi smetalo da se neka prijateljica pojavi u ovakvom izdanju na njihovom venčanju.

"Da je ovo moje venčanje, ne bi mi smetalo, izgleda stvarno dobro", "Meni ne bi smetalo da se ovakva pojavi na mom venčanju, odlično joj stoji, ništa joj ne ispada, tako da je primereno obučena", neki su od komentara.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.