MAJKA BESNA KAO RIS: Autistično dete POBEGLO IZ VRTIĆA na glavnu ulicu, vaspitači NISU PRIMETILI! (VIDEO)
Autistično dete, Foto: Printscreen/Youtube

ŠOKANTNO!

MAJKA BESNA KAO RIS: Autistično dete POBEGLO IZ VRTIĆA na glavnu ulicu, vaspitači NISU PRIMETILI! (VIDEO)

Kamere zabeležile trenutak kada je autistični mališan pobegao iz vrtića i trčao ulicom pre nego što su vozači kamiona primetili i krenuli za njim

Objavljeno:

Majka dečaka Rejčel Heslop bila je besna nakon što je videla šokantne snimke svog četvorogodišnjeg sina Čarlija kako trči glavnom ulicom nakon što je izašao iz centra za brigu o deci u Gejtšedu.

Nezadovoljna majka tvrdi da je centar za brigu o deci nazvao prošlog utorka, nakon incidenta, rekavši da je dete pobeglo vaspitačima dok se igralo napolju i da je pronađen u blizini parkinga.

Ali nakon što su čuli glasine o dečaku koji je izašao na glavni put, Rejčel i njen suprug Rajan, apelovali su na društvenim mrežama da im se jave svedoci - i otkrili snimak dvojice vozača kamiona koji su vozili kada je Čarli istrčao iz vrtića.

- Zaustavili su kombi i shvatili da je Čarli bez odrasle osobe, jedan od njih je izašao iz kombija i potrčao da zaustavi Čarlija. Dete je nastavilo da se kreće prema dolazećim automobilima na glavnoj ulici - rekla je majka, a prenosi The Sun.

Kad je zaustavio Čarlija vratio ga je u vrtić. Vaspitači nisu ni primetili da je pobegao, nisu ni pitali čoveka šta se dogodilo. Nisu mu rekli ni "Hvala" - dodala je besna majka.

Rejčel, koja je plakala i pretrpela napad panike nakon što je čula šta se dogodilo, tvrdi da je njen sin uspeo da pobegne jer su se deca igrala u dvorištu bez pratnje odraslih, a ne u vrtu koji je ograđen.

- Imali smo sreće. Iskreno mislim da nije bilo ovih momaka, na Čarlija bi verovatno naleteo automobil koji je prolazio - dodaje ona.

Potparolka vrtića je rekla da ispituju slučaj i da neće davati nikakve informacije.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.