ISPLIVALE NOVE FOTKE NESTALE PRINCEZE LATIFE: Prvo uslikana u TRŽNOM CENTRU, a tek sad da vidite GDE SE NALAZI
Princeza Latifa, Foto: Printscreen Youtube

opet viđena

ISPLIVALE NOVE FOTKE NESTALE PRINCEZE LATIFE: Prvo uslikana u TRŽNOM CENTRU, a tek sad da vidite GDE SE NALAZI

Poslednja, treća fotografija u poslednjih nekoliko dana, ukoliko se verifikuje, biće jedan od retkih slučajeva kada je Latifa javno uslikana

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavile su se nove fotografije na kojima se vidi "nestala" princeza Latifa, ćerka vladara Dubaija, tri meseca nakon što je BBC objavio snimak u kojem je rekla kako je "drže u zatočeništvu u vili".

Nakon fotografije na kojoj se čini da je princeza u tržnom centru, pojavile su se još dve na kojima se vidi kako sedi u restoranu, prenosi Guardian.

Poslednja, treća fotografija u poslednjih nekoliko dana, ukoliko se verifikuje, biće jedan od retkih slučajeva kada je Latifa javno uslikana.

Princeza Latifa, ćerka vladara Dubaija, nije viđena u javnosti od neuspelog pokušaja bekstva iz UAE 2018. godine.

Fotografija, koju je na Instagramu objavila Sioned Tejlor, navodno pokazuje Latifu kako sedi u restoranu. Objavljena je nekoliko dana nakon što je još jedna fotka princeze objavljena na nalogu Tejlor. Na njoj se takođe vidi Latifa kako sedi ispred restorana, dok je u pozadini Dubai tržni centar. Tu fotografiju možete da pogledate ovde.

U aprilu su UN nacije zahtevale da UAE daju dokaz da je princeza živa i puste je na slobodu.

Izvor blizak kampanjama koje su lobirale za njeno oslobađanje rekao je da su dve slike originalne i da su nedavno snimljene. Rojters nije mogao nezavisno da proveri da li Latifa ima slobodu kretanja.

Da podsetimo, pre nekoliko dana objavljena je prva fotografija, na kojoj se navodno vidi kako Latifa sedi ispred bioskopa u tržnom centru u Dubaiju.

Princeza Latifa
foto: Instagram/ lyndabouchikhi

U pozadini se može videti reklama za film koji se emituje u Dubaiju od 13. maja.

Latifa je privukla međunarodnu pažnju 2018. godine kada je grupa za ljudska prava objavila video u kojem opisuje pokušaj bekstva iz Dubaija. Specijalne snage su je zarobile na obali Indije i odvele natrag u Dubai.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.