POMISLILA DA JOJ JE SVE DOZVOLJENO! Žena ambasadora OŠAMARILA radnicu u butiku zbog jednog pitanja (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

neverovatno

POMISLILA DA JOJ JE SVE DOZVOLJENO! Žena ambasadora OŠAMARILA radnicu u butiku zbog jednog pitanja (VIDEO)

Supruga Petera Leskušijea, koja očito smatra da je važnija od ostalih sunarodnica, lupila je šamar radnici u jednom “viđenijem” butiku nakon što ju je ova upitala da li može da pokaže etiketu na svojoj jakni

Objavljeno:

Šijang Šekiju, supruga belgijskog ambasadora u Južnoj Koreji pokazala je na delu šta znači kada društveni status pomuti razum.

Supruga Petera Leskušijea, koja očito smatra da je važnija od ostalih sunarodnica, lupila je šamar radnici u jednom “viđenijem” butiku nakon što ju je ova upitala da li može da pokaže etiketu na svojoj jakni.

Radnici je bilo sumnjivo otkud Šijang po izlasku iz radnje nosi identičnu jaknu kao što je imaju u asortimanu, što je razbesnelo ženu.

Šekiju je prvo bila potpuno zatečena pitanjem. Potom je snažno udarila radnicu u lice a onda se pozvala na svog supruga iskoristivši pravo na diplomatski imunitet.

– Znaš li ti ko sam ja – vikala je Leskušijeova supruga nekoliko puta, uvređena zbog pitanja radnice.

Radnica je policiji kasnije objasnila da kad je pitala Šijang za jaknu nije ništa razumela šta odgovara.

– Nisam je razumela, pa sam pošla za njom ispred butika kako bih se uverila da jakna nije naša. Kada sam shvatila da sam pogrešila, izvinila sam se na engleskom jeziku i vratila u radnju – rekla je radnica.

Peter Leskušije u međuvremenu se izvinio u ime supruge, dodajući da je razume šta ju je toliko uzrujalo, ali je i napomenuo da fizičko nasilje ni u kom slučaju ne opravdava.

Bonus video:

02:31

KOMEMORACIJA POVODOM SMRTI MARJANOVIĆA Minja Subota: Neka mladi vide i ZAPAMTE kako se Beograd oprašta od Đorđa (KURIR TV)

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.