PRONAŠAO JE MAJKU NAKON 30 GODINA, A ONDA JE UŠAO U NJENU KUĆU: Dočekao ga je novi ŠAMAR, HOROR!
Velšanin Stiven Smit, Foto: Facebook/Steavne Smith

au!

PRONAŠAO JE MAJKU NAKON 30 GODINA, A ONDA JE UŠAO U NJENU KUĆU: Dočekao ga je novi ŠAMAR, HOROR!

Stiven je, inače, rođen u velškom Karmartenu, a da je usvojen rekli su mu kad je bio tinejdžer i kada se već skrasio u srećnom domu svojih usvojitelja u Herlou u Eseksu

Objavljeno:

Velšanin Stiven Smit (41) usvojen je kao beba od tri meseca, a nakon što je saznao istinu, oduvek je želeo da pronađe svoju biološku porodicu i bude u kontaktu sa njima.

Decenijama je tragao za majkom, ženom po imenuDafne Moris Džons (62), i kada joj je konačno ušao u trag i rešio da je poseti, život mu je udario još jedan šamar. Pronašao je gospođu Džons mrtvu u kupatilu svoje kuće.

Stiven je, inače, rođen u velškom Karmartenu, a da je usvojen rekli su mu kad je bio tinejdžer i kada se već skrasio u srećnom domu svojih usvojitelja u Herlou u Eseksu.

Vest da je najpre registrovan kao Džejson Nil Džons izazvala je šok, a naročito je bilo neverovatno kada je socijalna služba izgubila njegov dosije po rođenju.

On je tridesetak godina tražio svoju biološku porodicu, a prošle godine je nakon obavljenih DNK testova pronašao brata.

– Ispostavilo se da je i on uradio test nekoliko godina ranije i tako su uspeli da nas sastave. Njega je negovala druga porodica, živeo je na nekih pola sata od mene u Eseksu, a nismo znali da smo braća, niti smo se ikad sreli – naveo je Stiven, koji je potom otkrio adresu svoje majke.

Jednog dana rešio je da je poseti, ali je doživeo novi šok kada je došao na imanje.

– Pokucao sam na vrata, niko nije otvarao. Komšije su rekle da je nisu videle nekoliko nedelja. Pisma su se nakupila ispred vrata, niko ih nije otvarao. Ušao sam unutra i u kupatilu zatekao majku kako leži na pločicama mrtva. Utvrđeno je da je doživela srčani udar – prepričao je Stiven, prenosi Metro.

Iako nikad nije upoznao svoju biološku majku Dafne, Stiven je organozivao sve pogrebne usluge, a sahranio ju je blizu doma gde sada živi, kako bi mogao redovno da je posećuje.

Stiven je takođe otkrio da je njegov otac ubrzo nakon rođenja dece poslat u zatvor, ostavivši majku samu i nesposobnu da se izbori za odgajanje dece, pa je svako od njih morala da da u hraniteljske porodice.

Sada pretpostavlja da ima još nekoliko “izgubljenih” braća i sestara širom Velike Britanije, a sa svima od njih bi želeo da stupi u kontakt.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.