SAMO ŠTO JOJ JE PODIGAO KIRIJU STANARKA SABOTIRALA POSLODAVCA: Neviđeni hit! (VIDEO)
Stanarka, Foto: Printscreen TikTok

ludo

SAMO ŠTO JOJ JE PODIGAO KIRIJU STANARKA SABOTIRALA POSLODAVCA: Neviđeni hit! (VIDEO)

Možete li reći da živim u podrumskom stanu

Objavljeno:

Nakon što je stanodavac, kako kaže "imao obraza da joj zatraži veću kiriju", Kejti je uzvratila udarac. Umesto da se jednostavno iseli iz podrumskog stana, odlučila je da diskretno ali delotvorno sabotira stanodavca i upozori sve buduće stanare na ono što ih čeka, a svoje poteze detaljno je objasnila i u TikTok videu.

- Možete li reći da živim u podrumskom stanu sa gazdama koji imaju obraza da povise stanarinu za iduću godinu? - počinje, dok s kamerom obilazi stan. - Stvari koje sam uradila kako bih sabotirala svoje stanodavce, koje su jednostavno stvar zdravog razuma.

@cornchipsandcorgis

can u tell i live in a basement apartment with landlords that have the audacity to increase rent next year?

♬ Call me - 90sFlav

Uz tuš je na vidljivo mesto stavila sredstvo za odčepljivanje odvoda kako bi svakome ko dolazi da razgleda stan jasno pokazala da voda ne odlazi bez malo pomoći. Kantu za smeće je pomakla s druge strane umivaonika kako bi se videla boja koja se oljuštila.

- Pomakla sam police kako bi se videle pukotine u zidu. Strateški sam stavila odvlaživač vazduha. Makla sam i zastavu kako bi se videla druga velika pukotina - opisuje Kejti i nastavlja: - Istaknula sam i jeziv nokat kojeg sam našla u ormaru, i do kraja "navila" i drugi odvlaživač.

Video je skupio 400.000 pregleda i korisnicu su oduševljeni. "Ovo nije sabotiranje, ti samo ističeš ‘prednosti’ stana", komentarisao je jedan korisnik dok su se drugi prisećali sličnih upozorenja koja su dobili kada su razgledali stanove.

- Jednom kad sam razgledao stan, kad je gazda izašao iz sobe, tadašnji stanar mi je dao u ruku papir s popisom razloga zašto tamo ne treba živeti"; "Bivši stanar je na vrata zalepio papir s natpisom ‘brojač paukova’ i trenutnom brojkom" - bila su neka od opisanih iskustava.

No svi se slažu kako nije u pitanju zloba nego iskrenost prema budućim stanarima

Bonus video:

00:24

DRAMA U NOVOM SADU: Gori stan u Stevana Hristića, vatrogasci spasli majku, bebu i više dece

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.