ŠOK! UBACIO ČUDAN PREDMET U POLNI ORGAN I NIJE DAO DA GA IZVADE: Kada čujete razlog FRAPIRAĆETE SE!
ilustracija, Foto: Profimedia

strašno!

ŠOK! UBACIO ČUDAN PREDMET U POLNI ORGAN I NIJE DAO DA GA IZVADE: Kada čujete razlog FRAPIRAĆETE SE!

Lekari su uvideli da mu je polni organ ozbiljno inficiran, da su u prvi mah pomislili da će morati da ga amputiraju

Objavljeno:

Bivši osuđenik (41) bojao se da je polomio polni organ jednom prilikom tokom s*ksa nakon što se jednog jutra probudio sa jakim bolovima i modricama. No, istina je ipak sasvim drugačija i vrlo čudna.

On je, naime, dok je bio u zatvoru ugurao u p*nis komad domine, jer je mislio da će na taj način imati bolju erekciju i da će “duže trajati” prilikom s*ksa i masturbacije.

Kada su ga lekari u Njujorku pregledali, ustanovili su da se u njegovom p*nisu, u predelu između kožice i mišića, nalazi komad domine od 1,5 centimetra.

Nije imao kud, pa je priznao štaje učinio dok je služio zatvorsku kaznu, a sve u cilju poboljšane seksualne stimulacije.

Lekari su uvideli da mu je polni organ ozbiljno inficiran, da su u prvi mah pomislili da će morati da ga amputiraju.

Ipak, muškarac je odbijao da mu izvade strani predmet i žestoko je protestovao kada su ga ubeđivali da domina “mora napolje”.

Nakon uočavanja domine koju je, samo on zna kako, stavio na to mesto, dali su mu jake antibakterijske antibiotike, a posle 18 meseci pojavio se na kontrolnom pregledu i pohvalio se doktorima da se oporavio i da može da ima s*ks bez problema.

– Ovakav slučaj još nismo videli. Umalo je ostao bez polnog organa, ali je odbio da mu uklonimo dominu zbog bolje seksualne stimulacije. Apelujem svima da ne rade ovo jer nesterilisani predmeti koji se nađu u p*nisu, mogu posle nekoliko nedelja izazvati ozbiljne infekcije – rekao je dr Džejson Eljagulov, a priča je obljavljena u časopisu Urology Case Reports journal.

Bonus video:

00:05

VRELIJA OD PESKA! AMIDŽIĆEVA ŽENA SE RAZGOLITILA: Grudi joj ispadaju iz MINI bikinija, a pohvale za liniju PLJUŠTE! (VIDEO)

(Espreso/ Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.