VODITE RAČUNA! KOZMETIČARKA POKAZALA ŠTA SE DEŠAVA AKO NE ČISTITE EKSTENZIJE TREPAVICA: Ovo je GROZNO! (VIDEO)
Trepavice, Foto: Printscreen TikTok

UŽASNO

VODITE RAČUNA! KOZMETIČARKA POKAZALA ŠTA SE DEŠAVA AKO NE ČISTITE EKSTENZIJE TREPAVICA: Ovo je GROZNO! (VIDEO)

U videu pokazuje kako čisti produžetke trepavica koje se nisu redovno čistile, ali i nakupljeno ulje, prljavština i stara šminka koji su vođeni lošom higijenom

Objavljeno:

Nakon prestanka karantina i mera za sprečavanje širenja korona virusa, mnogi su odlučili da posete frizerske i kozmetičke salone kako bi se ulepšali za leto. Frizura, pedikira, manikira - sve se ponovno obnavljalo, ali jedna kozmetičarka upozorila je na ugradnju produženja trepavica.

Ipek Ozcan, odnosno @ipsbeauty, na TikToku redovno deli prikaz transformacija pre i nakon ugradnji produžetaka trepavica, ali video koji je najviše privukao pažnju je onaj u kojem pokazuje što se događa ako redovno ne čistite svoje produžetke.

U videu pokazuje kako čisti produžetke trepavica koje se nisu redovno čistile, ali i nakupljeno ulje, prljavština i stara šminka koji su vođeni lošom higijenom. Takođe je priznala kako joj je bilo mučno tokom samog procesa čišćenja, kako piše Mirror.

- Da sprečite ovo, samo čistite svoje trepavice jednom dnevno - objasnila je Ipek.

Videom je htela da upozori žene da vode računa o svojim produžecima kako ne bi došlo do razmnožavanja bakterija. Njen video prikupio je osam miliona pregleda i gotovo 900 hiljada lajkova, a mnogi su ostali zgroženi.

- Ovo je najgore nakupljena prljavština koju sam ikad videla, a radim trepavice već deset godina - komentarisala je jedna žena, dok je druga dodala: - Više joj nikad ne bih napravila trepavice!

Bonus video:

02:47

ZA ZDRAVIJU ŽIVOTNU SREDINU: Akcija Zasadi drvo u Vojvodini! Grad Zrenjanin dobio nova stabla (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.