NEOBIČNA MISIJA! ODLUČIO DA ZA 3 MESECA OSVOJI 50 DEVOJAKA U ISTO TOLIKO DRŽAVA: Na početku usledio PREOKRET (FOTO)
Metju Vurnig, Foto: Instagram/matthewwurnig

hit

NEOBIČNA MISIJA! ODLUČIO DA ZA 3 MESECA OSVOJI 50 DEVOJAKA U ISTO TOLIKO DRŽAVA: Na početku usledio PREOKRET (FOTO)

Metju je putem Tindera i Fejsbuka ugovorio sastanke sa 50 devojaka iz isto toliko američkih država

Objavljeno:

Metju Vurnig (24), kreator sadržaja na društvenim mrežama, smislio je da napravi poduhvat koji će svakodnevno beležiti na Instagramu.

Metju je putem Tindera i Fejsbuka ugovorio sastanke sa 50 devojaka iz isto toliko američkih država. U misiju je krenuo u januaru i do sada je iz rodne Montane prešao 25.000 kilometara.

“Evo me u Delaveru na pola puta. Ovo je 25. devojka s kojom sam izašao. Idemo dalje”, napisao je u nedelju Metju na Instagramu.

Iako je krenuo na sastanke još u januaru, Metju je do sada izašao “samo” sa 25 devojaka jer se u neke odmah na početku zaljubio. Kaže da to nije planirao, kao i da su sve upoznate sa ciljem izlazaka s njim.

“Nisu imale ništa protiv. Tri od njih su se isto veče i mene zatreskale. Poklopio sam se sa dve u svemu, ali ne smem da odustanem od misije i one to znaju. Zato sam prikočio. S te dve sam se neplanirano duže zadržao. Imam osećaj da ću kad završim sa svih 50 sastanaka ipak ostati sam iako sam se već zaljubio na proputovanju”, konstatuje Metju koga iz dana u dan zbog misije prati sve veći broj ljudi na Instagramu.

Bonus video:

03:14

OVO JE NOVOSAĐANKA KOJA PRAVI MASKE ZA GLUVONEME: Kad su svi brinuli samo na sebe, ova devojka sa 5 zanimanja mislila je na sve

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.