ŽIVI I SPAVA SA SESTRAMA BLIZNAKINJAMA: Mnogi muškarci mu zavide, pogotovo kad čuju CELU PRIČU! (FOTO/VIDEO)
Ljubav, Foto: Printscreen Instagram

hit

ŽIVI I SPAVA SA SESTRAMA BLIZNAKINJAMA: Mnogi muškarci mu zavide, pogotovo kad čuju CELU PRIČU! (FOTO/VIDEO)

Anna i Lucy DeCinque (35), jednojajčane bliznakinje

Objavljeno:

Ben je u vezi s bliznakinjama od 2012. godine. Žele da se venčaju, ali poligamija je prema austrlijlskom zakonu iz 1961. zabranjena. Žive zajedno kod majke od sestara.

Anna i Lucy DeCinque (35), jednojajčane bliznakinje iz Perta u Australiji, gostovaće u američkom reality showu 'Extreme Sisters' nakon što godinama pune novinske pasuse svojim ekstremnim načinom života. One imaju zajedničkog dečka Bena Byrnea (40) kojeg nesebično dele već devet godina. Zajedno žive, spavaju, vode ljubav... a planirajui da dobiju decu s njim. Za sebe govore da su one zapravo jedna osoba.

- Spremni smo otvoreno predstaviti svoju ljubavnu priču. Želimo biti vrlo iskrene u showu. Mislim da ne postoji nitko ekstremniji od nas - rekla je Lucy.

Bliznakinje su u vezi sa svojim dečkom mehaničarom od 2012. godine i žele se venčati, ali poligamija je prema australskom zakonu iz 1961. zabranjena.

Njih troje žive zajedno kod majke od sestara. Dele ogroman krevet zajedno, a Ben obvezno spava u sredini. Sestre svaki dan jedu jednake obroke i jako paze da pojedu istu količinu. Rade iste treninge. Kažu da ljubomore nema kad je Ben u pitanju.

- U našoj vezi nema ljubomore. Ako Ben poljubi Annu, poljubiće i mene - rekla je Lucy.

- On nas prihvata takvima kakve jesmo. Ne smeta mu što se jednako oblačimo i što smo stalno zajedno, ne osuđuje nas. Ben od nas dobija duplu dozu ljubavi, dvostruko više pažnje - nadovezala se Anna.

Sestre su se prvi put pojavile u javnosti i postale slavne nakon što su potrošile 250.000 dolara na estetsku hirurgiju koja im je osigurala da budu što identičnije jedna drugoj. U 20-im godinama su stavile filere u usne, implantate u dojke, tetovirale obrve i rub usana, prošle tretman mikroiglicama koji reducira bore i ožiljke na koži. Priuštile su si i ekstenzije na kosi i obrvama, laserske tretmane...

Nakon nekog vremena su shvatile da su preterale pa su odlučile ukloniti tetovaže s obrva i usana, pa pustiti da se punoća u usnama razgradi.

Ovaj put je on taj koji je inicirao pojavljivanje u javnosti jer je želeo da otkrije svoju stranu cele priče.

- Ben je želeo da napravimo ovaj show. Ljudi žele da čuju njegov glas, kako on gleda na našu vezu i kako je živeti sa dve devojke - dodala je Lucy, a prenosi Daily Mail.

Bonus video:

09:37

LJUBAV PRETVORIO U BIZNIS: Stefan bio OPSEDNUT pticama, porodica ga nije podržala, a sad svi rade za njega KURIR TELEVIZIJA

(Espreso / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.