SKANDAL: Bivša misica napala NOVU! Nasrnula na nju i momentalno je UHAPŠENA!
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

neverovatno

SKANDAL: Bivša misica napala NOVU! Nasrnula na nju i momentalno je UHAPŠENA!

Organizatori su rekli da će od Juri tražiti i naknadu štete zbog nekoliko ogledala koja su razbijena na sceni i u svlačionici

Objavljeno:

Lepotica sa Šri Lanke i bivša pobednica takmičenja "Mrs Šri Lanka" Karolin Juri uhapšena je zbog napada na ovogodišnju pobednicu Pušpiki De Salivi, kojoj je nasilno skinula krunu sa glave, tvrdeći da nije trebalo da pobedi na izboru tvrdeći da se razvela.

De Silva je, kako pišu mediji, posle incidenta zadobila povrede glave i bilo joj je potrebno bolničko lečenje, a sporni incident ostavio je u šoku gledaoce širom sveta. Nagrada je posle nemilog događaja vraćena gospođi De Silva, nakon što su organizatori događaja potvrdili da nije razvedena.

- Uhapsili smo Juri i njenog saradnika Čula Manamendrua zbog napada i nanošenja štete Nelum Pokuni pozorištu u kom se održavalo takmičenje - rekao je visoki policijski zvaničnik Ajith Rohana.

Na snimku koji je vrlo brzo postao hit na društvenim mrežama, može se videti Juri kako govori publici: „Postoji pravilo koje sprečava žene koje su se već udale i razvele da dobiju titulu, pa preduzimam korake da kruna ode na drugo mesto .

Ona je zatim otišla do gospođe De Silve koja je tada već proglašena za najlepšu udatu ženu u toj zemlji i pokušala je da nasilno skine zlatnu krunu koja se zaplela u kosu ovogodišnje pobednice.

Organizatori su se izvinili De Silvi, koja je 2011. godine pobedila i na izboru za Miss Šri Lanke. De Silva je rekla novinarima ispred policijske stanice u Kolombu da je spremna da odustane od optužbi ako se Juri javno izvini, ali je odbila.

- Pokušala sam ovo da rešim van suda, ali ona je to odbila. Mogu da oprostim, ali da ne zaboravim - rekla je De Saliva.

Za razliku od nje Juri i njen advokat nisu imali komentara na ovaj slučaj.

Policijski izvori rekli su da će sudsko saslušanje biti verovatno sledeće nedelje, a Juri i njen saradnik u nedelju bi mogli da budu pušteni na slobodu uz kauciju.

Povređena lepotica na svom Fejsbuk nalogu objavila je status u kome navodi da živi odvojeno od svog supruga, ali da nije razvedena.

- Živeti odvojeno i biti razveden su potpuno odvojene stvari. Ja sam i dalje udata žena. Prava kraljica nije žena koja ugrabi krunu druge žene - napisala je ona.

Kasnije je na konferenciji za novinare rekla da danas ima mnogo samohranih majki poput nje koje pate u Šri Lanki.

- Ova kruna je posvećena onim ženama, onim samohranim majkama koje pate i odgajaju svoju decu same - rekla je De Saliva.

Čandimal Jaiasinge, direktor takmičenja "MRS Sri Lanka World", rekao je za BBC da je razočaran ponašanjem bivše pobednice.

- Bila je sramota kako se Karolin Juri ponašala na sceni, a organizacija Mrs World započela je istragu o ovom slučaju, rekao je direktor takmičenja.

Organizatori su najavili da će od Juri tražiti i naknadu štete zbog nekoliko ogledala koja su razbijena na sceni i u svlačionici.

Bonus video:

00:21

Seka meša smesu za palačinke

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.