MUŽ JE POSLAO CELOJ PORODICI SLIKU SA POROĐAJA i IZBLAMIRAO ŽENU za ceo život! GDE TI JE MOZAK? (FOTO)
Porođaj, Foto: TikTok/Wenfreed

NEVEROVATNO

MUŽ JE POSLAO CELOJ PORODICI SLIKU SA POROĐAJA i IZBLAMIRAO ŽENU za ceo život! GDE TI JE MOZAK? (FOTO)

Naime, od uzbuđenja što je treći put postao tata, nije primetio ni da joj je bolnička haljina na fotografijama još oko struka, ispod koje je, naravno, bila gola.

Objavljeno: 10:22h

„Mislila sam da se hvataš za glavu jer je poslao fotografiju dok si još bila raščupana nakon porođaja, ali ovo je mnogo bolje“, napisala je jedna devojka u komentarima.

Korisnica TikTok-a @venfreed nedavno je u svom kratkom video zapisu podelila kako je njen suprug poslao porodičnim fotografijama nje i bebe snimljene u porodilištu odmah nakon porođaja. Naime, od uzbuđenja što je treći put postao tata, nije primetio ni da joj je bolnička haljina na fotografijama još oko struka, ispod koje je, naravno, bila gola.

Ovaj video od nekoliko sekundi, kako prenosi Mirror, pregledan je više od 715.000 puta.

„Mislila sam da se hvataš za glavu jer je poslao fotografiju dok si još bila raščupana nakon porođaja, ali ovo je mnogo bolje!“ jedna devojka je napisala, a druga je pokušala da uteši ženu rekavši da „bar sada zna da je deo porodice“.

„Odmah bih ubila muža“, dodala je druga korisnica, ohrabrujući još neke mame da podele svoja iskustva.

"Hitno sam poslata na carski rez, a suprug je svima poslao sliku moje ćerke koju su mi u to vreme bukvalno vadili. U pozadini su mi vidljivi bubrezi!" napisala je jedna majka, a druga se "pohvalila" da je njen suprug slikao dete dok su ga vagali, ali takođe nije shvatio da je ona na fotografiji viđena, i dalje gola ispod pojasa i napolju s grudima, spremna za dojenje.

Majka koja je snimila video pobrinula se da se greška nije dogodila dva puta, pa je na TikTok objavila fotografiju sa porođaja na kojoj je sve intimno pokriveno - sa smajlićem.

Bonus video:

02:31

Igrač Novog Beograda Draško Gogov

(Espreso/Večernji.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.