DEVOJČICA (5) SAKUPILA 15.000 DINARA DA BI PROMENILA IME: Prodavala narukvice da skupi pare, reagovala i MAJKA!
Devojčicina mama, Foto: Printscreen/TikTok

NEVEROVATNO

DEVOJČICA (5) SAKUPILA 15.000 DINARA DA BI PROMENILA IME: Prodavala narukvice da skupi pare, reagovala i MAJKA!

Video snimak koji je objavila njena mama pregledan je više od 4 miliona puta i većina korisnika popularne društvene mreže je na strani devojčice

Objavljeno:

Petogodišnja devojčica Čarli Pejdž iz Indijane odlučila je da promeni ime jer ne želi više da se zove Čarli, već Šarlota, jer joj to zvuči lepše.

Njena majka Bri, inače vaspitačica u jednom vrtiću, istakla je na TikToku da njena ćerka ne samo da zahteva od porodice da je zovu Šarlota, već je istražila proceduru za promenu imena i shvatila da joj je za to potrebno 200 dolara, kao i dozvola oba roditelja, prenosi Mirror.

Samim tim, Čarli je počela da prodaje dečje narukvice sa drugaricama, za koje je mama mislila da vrede svega dolar. Međutim, njena ćerka je skupila čak 150 dolara (približno 15.000 dinara) kako bi ostvarila cilj i promenila ime.

U preslatkom pismu roditeljima, Čarli je napisala:

“Draga mama i dragi tata, ime Šarlota mi se više sviđa od Čarli. Šarlota je najlepše ime ikada. Čini me da se osećam snažno, lepo i kreativno. Molim vas, promenite mi ime”, napisala je ona.

Video snimak koji je objavila njena mama pregledan je više od 4 miliona puta i većina korisnika popularne društvene mreže je na strani devojčice.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.