ANA NIJE NOSILA BELU VENČANICU JER JOJ MUŽ NIJE DAO: Odlučila je da ga PONIZI PRED FAMLIJOM kad se najmanje NADAO!
Devojka, ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram

AU!

ANA NIJE NOSILA BELU VENČANICU JER JOJ MUŽ NIJE DAO: Odlučila je da ga PONIZI PRED FAMLIJOM kad se najmanje NADAO!

Posle 4 godine konačno zaprosio devojku, a ona je tek na venčanju otkrila njegovu tajnu staru 20 godina

Objavljeno:
  • 21

Kori Brems (32) iz Konektikata zabranio je svojoj budućoj supruzi Ajlin (23) da na venčanju nosi belu venčanicu.

Zbog fanatičnog poštovanja svih hrišćanskih običaja i starih pravila, Kori je taj svoj postupak objasnio verenici time što je imala seksualna iskustva pre veze s njim.

Posle 4 godine konačno zaprosio devojku, a ona je je tek na venčanju otkrila njegovu tajnu staru 20 godina

Ajlin je na Fejsbuku podelila priču na forumu “Iskustva sa venčanja” dobivši za to ogroman broj lajkova i pre svega odgovora ljudi.

“Rekao mi je da njegova familija i on ne bi mogli da prihvate da na venčanje dođem u belom jer belo simbolizuje čistoću a ja navodno, po njima nemam čistu prošlost. ‘Izvini, ali tako je’. Tako mi je rekao. Bila sam zapanjena”, napisala je Ajlin.

Kako je mnogo volela Korija kao i on nju, pokušala je da sa njim nađe kompromis. U razgovoru je otkrila da bi on možda i prihvatio belu venčanicu, ali da njegovi već znaju da je imala veze pre.

“Jako se plaši ceo život reakcija familije. Strogi su Hrišćani i sve u životu rade po tom principu, da ne izazovu Božju srdžbu. Majka ga je čim je naša veza postala ozbiljna odmah pitala kakva je moja istorija veza. Čim je čula da nisam nevina, maltene me je otpisala, ali on nije hteo da čuje za raskid jer me voli. Na kraju sam našla kompromisno rešenje”, napisala je Ajlin.

Prihvatila je da zarad Korijeve ljubavi i mira u kući na venčanju nosi venčanicu plave “nebo” boje, ali je imala tokom zdravice šta da kaže njegovoj familiji.

“Moja želja je bila da ih malo spustim na zemlju, kao i da zaštitim svoju poziciju u budućem zajedničkom životu. Rekla sam im, a bilo ih je bar 25 s njegove strane, da mi sada formiramo zajednički život, porodicu i da ćemo uvek gledati da budemo tu svi jedni za druge, ali da ta pravila, te dogme, ostave u svojim kućama ubuduće. Da nam se ne mešaju više u brak svojim odlukama i pretnjama, jer to neće izaći na dobro. Naglasila sam im da ih poštujem sve, kao i da sam zbog njih i Korija obukla plavu venčanicu, ali da je to prvo i poslednje što ću da uradim tog tipa u životu i za njega. Ćutao je i recimo da mu je preselo venčanje. Posle se izvinjavao. Imamo normalan odnos sad u braku ali zna da više ništa onog tipa ne sme da mi traži”, napisala je Ajlin Brems.

Ljudi su u komentarima dali podršku ovoj ženi, naglasivši da neke hrišćanske dogme koje današnji vernici pokušavaju da provuku u moderan život više “ne piju vodu”.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media