KOPIJA SLAVNE MERLIN MONRO: Ne samo da je postala slavna, već i živi u UKLETOJ KUĆI pokojne glumice (FOTO)
Kopija Merlin Monro, Foto: Printscreen/Instagram

verna kopija

KOPIJA SLAVNE MERLIN MONRO: Ne samo da je postala slavna, već i živi u UKLETOJ KUĆI pokojne glumice (FOTO)

Malo ko zna da blogerka nije samo još jedno lepo lice Holivuda

Objavljeno:

Na Tik Toku pojavila se devojka Jasmina Kisve, koja je preko noći postala zvezda, a sve zbog toga što, ne samo da liči na Merilin Monro, već i živi u domu pokojne glumice, za koji se tvrdi da je uklet.

Njeni pratioci sa oduševljenjem prate "hair & makeup" tutorijale u stilu pedesetih godina prošlog veka, kao i ture po nekadašnjem domu pokojne glumice.

Ipak, malo ko zna da blogerka nije samo još jedno lepo lice Holivuda. A, evo i zašto.

Ova škotlanđanka je imala teško detinjstvo, ali danas se baškari u vili koja je nekad pripadala čuvenoj Merilin Monro, a uz to je, samo na Tik Toku prate milioni ljudi. Jasmina Kisvel zamenila je škotske planine za Holivud Hils, kako bi ostvarila svoj san, i radila kao filmski producent.

Plavokosa blogerka danas je u braku sa suprugom Džo DiMađiom, a život žive kao da su još uvek u pedesetim godinama prošlog veka, dok je popularna glumica još uvek bila živa.

Jasmina je naime u jednom snimku ispričala svoju životnu priču i kako je od "života koji nije bio vredan življenja" došla do "života iz snova". Sa 17. godina pretrpela je jako težak period u životu. Roditelji su joj prolazili kroz razvod, na fakultetu je padala na ispitima, prolazila je kroz period teške depresije, i kako je Jasmina tada govorila "Mislila sam da je moj život gotov".

- Morala sam da dođem do novca, pa sam počela da glumim u raznim dečjim emisijama na BBC- ju, a onda sam shvatila svoju ljubav prema filmskoj produkciji i morala sam da krenem tim putem - objašnjava plavokosa rediteljka, i dodaje da je najsrećniji trenutak u njenom životu bio kada je diplomirala filmsku produkciju u Glazgovu i počela da dobija priznanja za svoja ostvarenja.

Sarađivala je sa muzičkim kreatorom Patrikom Dojlom koji je radio na filmovima o Hariju Poteru, i sa Ianom Smitom, producentom filma "Mad Max", koji su joj davali dobre reference kako bi se prijavila na master studije u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Upoznala sam holivudskog producenta koji mi je rekao da moram da odem iz Škotske, prebacim se u Ameriku i počnem da radim u filmskoj industriji", dodala je.

Poslušala ga je, prijavilase na master studije filmske produkcije i bila primljena.

- Sa 22 godine nisam znala da ću se sama preseliti u Los Anđeles, bez porodice koja ne zna ništa o načinu života u Americi, a zatim stvoriti karijeru kakvu imam danas - istakla je škotlanđanka i dodala da nije znala da će tu upoznati svog sadašnjeg supruga i da će zajedno živeti u njihovoj kući iz snova, koja je ni manje, ni više - dom Merlin Monro.

Sada poručuje ljudima da se nikad ne sme odustati od snova.

Zbog zanimljive pojave, ali i neobičnih priča, Jasmina je veoma popularna na društvenim mrežama, pa je na Youtubu prati oko 230 hiljada ljudi, na Instagramu 627 hiljada, ali na Tik Toku ima preko 9.8 miliona pratilaca.

Filmska režiserka na svom profilu voli da deli sa pratiocima tajne svoje lepote, ali i trikove i "cake" kako postići tipičan izgled Merilin, počev od prepoznatljivih lokni, preko šminke, pa sve do odevanja.

Takođe, blogerka uživa u pokazivanju svog doma sa četiri spavaće sobe, u kom se još uvek nalaze originalne stvari Merlin Monro, kao što su kristalni luster, ogromno zidno ogledalo, ali i popločana kada u kojoj se nekada kupala pokojna glumica.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.