OČUH HTEO DA ZAMSKIRA ODNOS PRED ŽENOM SA NJENOM ĆERKOM: A onda je telefon otkrio sve njegove boleštine!
Foto: Profimedia

DA SE NAJEŽIŠ

OČUH HTEO DA ZAMSKIRA ODNOS PRED ŽENOM SA NJENOM ĆERKOM: A onda je telefon otkrio sve njegove boleštine!

Ejvori je u momentu venčanja imala samo 19 godina i po Džonovom načinu ponašanja i kako je gleda kad su sami, znala je da ne treba da ostaje sama s njim

Objavljeno:

Kada se njena majka Boni (54) pre nekoliko godina venčala sa šezdesetogodišnjim Velšaninom Džonom Kelijem, mlada Ejvori (28) imala je osećaj da nešto s tim čovekom nije kako treba. I bila je u pravu.

Isti taj Džon Keli nedavno je uhapšen zbog pedofilije i nedozvoljenog materijala u telefonu koji sugeriše na razvrat i psihopatsku ličnost.

Ejvori je u momentu venčanja imala samo 19 godina i po Džonovom načinu ponašanja i kako je gleda kad su sami, znala je da ne treba da ostaje sama s njim. Majci je pokušala da kaže da joj se čini da je Džon neki psihopata ili manijak, međutim, zaljubljena Boni nije čula ništa od toga.

Džon se realno zaista trudio oko majke i ćerke i pokušao je da zamaskira svoju pravu prirodu, odnosno “interesovanja i hobije”.

A onda je jedne večeri u kući kad je zaspao posle nekoliko piva sve isplivalo na površinu.

“Želeo je da bude blizak sa mnom i počeo je da me vozi na treninge. Bila sam solidna u plivanju, ali nisam gajila neke šampionske ambicije, međutim, on mi je davao neku čudnu energiju da istrajem. Voleo je više od svega da ide na treninge. Puno puta sam ga viđala na klupi sa strane ili tribini kako me snima. Posle bi mi pokazivao snimke. Počela sam da umišljam da sam ja paranoik”, ispričala je Ejvori pre nekoliko nedelja za lokalne medije u gradiću Vorksu, kada je Keli uhapšen.

Očuh i ćerka išli su zajedno na treninge u periodu od 2017. do marta 2020. godine kada je Ostrvo pogodila pandemija.

“Sada, pred Novu godinu, dokopala sam se njegovog telefona. Palo mi je na pamet da vidim što mi nije poslao neka dva snimka iz bazena s početka godine. Tada mi je pozlilo. Ušla sam u neke foldere koji su bili prepuni mojih poza dok se skidam na plivalištu, širim noge, i još gore, te fotografije bile su ništa naspram slika koje je pravio u mojoj rođenoj kući. Slikao me je dok spavam u gaćicama i dva puta dok se tuširam. Našla sam i najmanje 2.000 slika mojih drugarica sa treninga. Nikada ga nisam videla da je ušao u svlačionicu, ali te slike bile su jasno odatle. Ni danas ne znam kako se to dogodilo da se prikrada tamo i s neke udaljenosti slika drugarice u kupaćim kostimima. Znala sam da je manijak. Pokazala sam to majci koja ga je prvo branila jer nije bila spremna da prizna da joj je Džon najveći poraz u životu. Potom smo ga prijavile”, rekla je Ejvori.

Džon Keli pored toga što će neko vreme provesti u zatvoru dobio je zabranu prilaska supruzi i njenoj ćerki.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.