ČISTI KUĆU U DONJEM VEŠU, A MUŠKARCI SAMO GLEDAJU! Ovo nije scena iz filma, ovakva usluga ZAISTA POSTOJI!
Čistačica/ilustracija, Foto: Profimedia

nečuveno

ČISTI KUĆU U DONJEM VEŠU, A MUŠKARCI SAMO GLEDAJU! Ovo nije scena iz filma, ovakva usluga ZAISTA POSTOJI!

Lepo je da postoji pomalo neobična usluga poput ove posle svega što smo prošli poslednjih nekoliko meseci.

Objavljeno:

Seksi žena koja gotovo naga, samo u čipkastom donjem vešu čisti kuću i kuva - zvuči kao početak filma za odrasle, zar ne?

Za većinu muškaraca svakako. Za sve one kojima se ovakva slika dopada, dobra vest jeste i da bi i sami mogli da uživaju u pogledu na "seksi domaćice", ali pod uslovom da pozovu firmu za profesionalno ćišćenje doma po nazivu "The Naked Cleaning Company".

Zaposlene u ovoj kompaniji obavljaju poslove kao što su usisavanje, brisanje prašine i površina, a u zavisnosti od stepena "golotinje", kreću se i cene. Pa tako, na primer, za sat vremena čišćenja u toplesu potrebno je da odvojite oko 10.000 dinara, a za skroz golu "čistačicu" više od 12.000 dinara.

Kompanija "The Naked Cleaning Company" nudi razne usluge čišćenja, a čistačice se nalaze u donjem rublju, toplesu ili potpuno gole. Niki Belton (33) iz Kenta u Velikoj Britaniji osnovala je ovu kompaniju, a kako kaže, posao je procvetao tokom pandemije korona virusa.

Naravno, protivepidemiološke mere se poštuju, pa tako devojke čiste na bezbednoj razdaljini od klijenata od 2m, a Niki čak kaže da to što su polugole ili potpuno gole ih čak više štiti od virusa. Ona čvrsto veruje da je to način da izbegne da se korona "prikači" na garderobu i tako je inficira.

Mada Niki sada zarađuje basnoslovne cifre, na početku nije bilo tako. Naišla je na osudu i oštre kritike društva.

- Posao nam stvarno dobro ide, ali to ivek ide ruku pod ruku sa hejterima na društvenim mrežama. Mi samo obavljamo naš posao i u tome nema ništa seksualno. Naše čistačice nisu seksualni predmeti, već obavljaju svoj posao", ističe preduzetnica i dodaje da njihove uslige najčešće traže muškarci, a kako se ispostavilo, posebno oni koji su usamljeni.

- Mislim da je naš posao sada važniji nego ikada sa obzirom na trenutnu situaciju. Posao ide vrlo dobro, potražnja za golim čistačicama je u porastu. Svi se muče tokom pandemije i nadamo se da ćemo pomoći da se 'očisti' korona. Ovde smo da pružimo osmeh i pomognemo u čišćenju domova ljudi jer smo, na kraju krajeva, profesionalne čistačice koje su tu da obave posao. Lepo je da postoji pomalo neobična usluga poput ove posle svega što smo prošli poslednjih nekoliko meseci - smatra Niki koja ističe da je glavni moto njene kompanije osnaživanje žena, odnosno da kod njih podstakne samopouzdanje i ljubav prema svom izgledu.

- Nije bitno kako žena izgleda i koliko kilograma ima, važno je da prihvati sebe takvom kakva jeste i oseća se prijatno u svom telu - kaže Niki.

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.