ŠTA VAM JE ČUDNO NA OVOJ ŽENI? Pogledajte dva puta, NJENO LICE KRIJE OGROMNU TAJNU! (FOTO)
Devojčica/ilustracija, Foto: Instagram

životna priča

ŠTA VAM JE ČUDNO NA OVOJ ŽENI? Pogledajte dva puta, NJENO LICE KRIJE OGROMNU TAJNU! (FOTO)

- Fil mi je velika podrška - kaže ona.

Objavljeno:

Šesnaest godina je krila istinu, a zbog ljubavi je smogla hrabrosti da sve prizna.

Transseskaulka koja je 16 godina krila identitet, doživela je ogromno olakšanje kada je priznala vereniku da je rođena kao muškarac. Džejmi Pandit (32) iz Toronta preselila se u Kanadu iz Bangladeša kada je imala 11 godina, a sa 14 je shvatila da je zarobljena u pogrešnom telu.

- Kad sam imala 16 godina, izlazila sam iz kuće kao muškarac, zatim bih se presvukla u javnom toaletu, a onda ponovo pre povratka kući - kaže ona.

Sa 17 godina je napustila dom, porodicu i prijatelje. Preselila se u London (Ontario), gde se predstavljala samo kao žena. Te godine je krenula na hormonsku terapiju, ali se stvarno osetila kao žena tek posle operacije promene pola 2012, kada je imala 24 godine. Posle toga se vratila u Toronto da bi bila bliže porodici, ali većina ljudi nije znala da je transeksualka.

Posle operacije je prvi put počela da se zabavlja da bi 2016. upoznala vlasnika restorana Fila Silvu (38) iz Portugala.

- Svaki put kad bi mi se neko dopao, uspaničila bih se pri pomisli da ću jednog dana morati da oktrijem istinu o sebi. Tešila sam se time da sigurno postoji neko ko je stvoren za mene, mada u to nisam stvarno verovala, sve dok nisam upoznala Fila - kaže ona.

U narednih nekoliko nedelja su izlazili, upoznali porodicu onog drugog, postali intimni i čak izjavili ljubav jedno drugom. Kada je Fil pozvao Džejmi na romantičan vikend u Njujorku, odlučila je da mu kaže istinu pre puta.

Bila je van sebe od sreće i zaplakala je kad joj je Fil odgovorio: Vidim te onakvu kakva si sada. Ti si žena i prelepa si.

Fil joj je pomogao da savlada strah i otkrije istinu i drugima. Planiraju da se venčaju sledeće godine.

- Fil mi je velika podrška - kaže ona.

Kad god na to pomislim savladaju me osećanja. Čini mi se da živim u snu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.