Ima samo 15 godina, njen talenat je neverovatan! Šta će tek raditi sa 25? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/beautygonebad

VRHUNSKI BODY ART

Ima samo 15 godina, njen talenat je neverovatan! Šta će tek raditi sa 25? (FOTO) (VIDEO)

Verujemo da je čeka blistava karijera i da će jednog dana biti veliki profesionalac kog će Holivud i svet dočekati raširenih ruku
Objavljeno: 19:21h

Ona ima samo 15 godina a inspiracija su joj bili razni tutorijali sa Jutjuba. Pre dve godine je počela da se bavi šminkanjem, a njen talenat je već obišao ceo svet.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kejt Verner, kako sama kaže, se nije snalazila u sportu, a oko malo čega u životu je bila toliko pasionirana, pa je pronašla umetnost.

Svaka čast Bir festu, ali prvi festival piva u Severnoj Koreji je posebna priča! (VIDEO)

Oduvek je volela crtanje i slikanje, ali joj je trebalo malo vremena da otkrije body art. Rešila je da spoji ove dve umetnosti, jer kako kaže može da pretvori sebe u bilo koga.

U zavisnosti od toga koliko je komplikovan crtež, njene kreacije mogu da se naprave za sat vremena. ali za neke je potrebno i oko deset sati rada. Trenutno je deo tima za pozorišne predstave u svojoj školi, ali polako shvata koliko je šminka važna za produkciju i samu scenu.

Verujemo da je čeka blistava karijera i da će jednog dana biti veliki profesionalac kog će Holivud i svet dočekati raširenih ruku.

Kada budete videli fotografije njene umetnosti biće vam jasno zašto je ova devojka velika carica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.