Ovako je na jahtama bogataša: Radila sam i po 25 sati, ali i dobijala napojnice od 4 hiljade evra! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/sbegbie

teško zarađen novac

Ovako je na jahtama bogataša: Radila sam i po 25 sati, ali i dobijala napojnice od 4 hiljade evra! (FOTO)

Druženje s bogatima i slavnima, putovanja na egzotične lokacije ili napojnice od 4.000 hiljade evra, sve je to bio deo njenog posla. Ali kako tvrdi, ispod te glamurozne površine krije se i puno toga negativnog
Objavljeno:

Sara Begbi godinama je radila kao deo posluge na jahtama bogataša. Služila poslovne ljude i članove kraljevskih porodica, s tim da je iznajmljivanje jedne od jahti na kojima je radila nedeljno koštao i milion dolara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Druženje s bogatima i slavnima, putovanja na egzotične lokacije ili napojnice od 4.000 hiljade evra, sve je to bio deo njenog posla. Ali kako tvrdi, ispod te glamurozne površine krije se i puno toga negativnog, kao primer za to je rad od 18 sati dnevno, zahtevni gosti, kao i meseci provedeni daleko od kuće.

Sara se na ovaj posao odlučila 2014. godine kada joj je dečko koji je radio na jahti "Trinity" rekao da njegova kompanija traži radnike. Sledećih godinu i po dana Sara je provela ploveći na luksuznom brodu i posetila zemlje kao što su Tajland, Indonezija, Malezija, Singapur.

- Kuvar na brodu spremao je hranu i za goste i za članove posade, a hrana je bila na najvišem nivou. Jednom sam imala priliku da probam japansku Kobe govedinu koja košta 11 hiljada dolara - ispričala je Sara.

Posao se nije završavao ni nakon ponoći, jer je onda gostima morala da spremi i noćne obroke, kao što su sladoled, kolači ili sendviči. Iako je kasno išla na spavanje, rano se budila.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.