MOJ MUŽ JE SPAVAO SA 126 ŽENA! Ova žena otkriva ZAŠTO joj je to BITNO (FOTO)
Courtney i Elliot, Foto: Instagram

otkrivamo

MOJ MUŽ JE SPAVAO SA 126 ŽENA! Ova žena otkriva ZAŠTO joj je to BITNO (FOTO)

Britanka Courtnei Hargreaves spavala je sa četiri muškarca pre nego što je upoznala svog supruga Eliota, koji joj je priznao da je pre nje spavao sa 126 žena

Objavljeno:

Courtnei (22) i Elliot Hargreaves (23) venčali su se ove godine i imaju dvoje male dece. Elliot je često bio sa raznim devojkama od svoje 18. godine i priznao je da je spavao sa 126 žena. Kozmetičarka Courtnei misli da je to dobra stvar.

- Sa toliko iskustva koliko ima, seks s njim nikada nije dosadan. Divlji čovek se može smiriti, a koristi su ogromne ”, rekla je Courtnei za The Sun.

Upoznala je električara 2017. godine u klubu.

- Gurnuo se u red ispred mene i šarmirao me. Svi su znali za njegovu reputaciju, da je retko odlazio kući sam i da je spavao sa gomilom žena. Nisam bio zainteresovan za takvog nekoga i rekao sam mu da se odseli. Nisam želela da budem samo još jedna krpa na njegovom krevetu. Ali ponovo smo se sreli tri meseca kasnije. Započeli smo razgovor, a on nije ništa pokušao. Ponudio se da me odvede kući, a ja sam pristao da odem do njega na kafu. Jasno sam mu rekao da smo samo prijatelji. Ipak, ostali smo budni veći deo noći i razgovarali, a sve se završilo seksom. Bio je vrlo samopouzdan u krevetu. Sledećeg jutra njegov telefon je besneo zbog poruka koje su mu poslali prijatelji pitajući ga kako je proteklo njegovo poslednje osvajanje. Želeli su da mi da ocenu 1 do 10 - rekla je.

Mislila je da će je zamoliti da odmah ode, ali on je pita da li će ostati na doručku.

- Otvorio mi se i priznao da se retko vraćam kući od kada je napunio 18 godina. Cenio sam njegovu iskrenost i priznao sam mu da sam veoma neiskusan u poređenju sa njim. Rekao sam mu da se brinem da će izgubiti interesovanje za mene kad shvati da nemam sve ’potrebne veštine’, ali to mu uopšte nije smetalo. Momci su govorili stvari zbog kojih sam se osećao nesigurno u vezi sa svojim neiskustvom, ali Elliot nije bio takav i odmah smo postali par. Posle te prve noći više nikada zaista nisam otišla, setila se.

Nakon što su prošetali, Elliot je prestao da izlazi.

- Zna mnogo o seksu i svaki put ima avanturu s njim u krevetu. Zna kako da zadovolji ženu, a moji bivši dečki to nisu znali. Zbog njega se osećam divno i ne očekuje da visim s lustera ili bilo koje druge gluposti za njega - rekla je Courtnei.

Takođe je priznala da je i dalje brinulo hoće li moći da veruje nekome ko je spavao sa toliko žena, ali je uspela.

- Bila sam odlučna da naša veza neće pokvariti pitanje poverenja i odlučila sam da mu sudim samo po tome kako se odnosi prema meni, a to je uvek bilo iskreno i s poštovanjem - objasnila je.

Šest meseci nakon što su prohodali, Courtnei je zatrudnela, a Elliot ju je zaprosio mesec dana pre nego što se mali Isaac rodio. Pre deset meseci dobili su i ćerku Alaju.

- Danas sam ja ta koja ima koristi od Elliotovih divljih dana. Takođe znam da je sada tako divan suprug i otac jer je „sve to izbacio iz svog sistema“. Još uvek imamo seks najmanje tri puta nedeljno, a Elliot i mene izvede, pa se ponekad i dalje osećamo kao devojčica i dečak - zaključila je.

Elliota je u potpunosti osvojila Courtnei.

„Dok nisam upoznala Courtnei, bilo mi je važno samo izlaske i žene. Ali Courtnei je bila nešto sasvim drugo, zrelo, osećajno i spremno da oprosti. Ona je savršena žena za mene i radije bih ostatak života proveo s njom i decom nego da se vratim starim navikama - dodao je Elliot na kraju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.